αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ ώρα της επιστήμης και της καινοτομίας: Έρχεται το Athens Science Festival στην Τεχνόπολη

Η ώρα της επιστήμης και της καινοτομίας: Έρχεται το Athens Science Festival στην Τεχνόπολη

Το μοναδικό Φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας, Athens Science Festival, επιστρέφει στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων από τις 29 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου, και αναμένεται να εντυπωσιάσει και να κάνει την παρουσία του πιο δυναμική από κάθε άλλη χρονιά.

Η σύγχρονη επιστήμη με όπλο τη γνώση και την ανοιχτή πρόσβαση σε καινοτόμα εργαλεία οδηγείται σε νέες τεχνολογίες, δημιουργεί ευφάνταστες κατασκευές και πρωτοπόρες ανακαλύψεις «Διαμορφώνοντας το μέλλον μας»! Με αυτό το σύνθημα, το Φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας, Athens Science Festival 2017, μας προσκαλεί και μας προκαλεί για μια βαθειά αναζήτηση/εξερεύνηση στον χώρο της τεχνολογίας του μέλλοντος: drones, internet of things, εικονική πραγματικότητα και αυτοκίνητα ρομπότ, μεταξύ πολλών άλλων.

Το φεστιβάλ οργανώνουν ο εκπαιδευτικός οργανισμός “Επιστήμη Επικοινωνία – SciCo”, το Βρετανικό Συμβούλιο, η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίνων, ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση και η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας σε συνεργασία με πλειάδα ακαδημαϊκών, ερευνητικών φορέων και εκπαιδευτικών οργανισμών.

Γενικές Πληροφορίες:

Διάρκεια: 29 Μαρτίου – 2 Απριλίου

Ημέρες & Ώρες λειτουργίας:

Τετάρτη – Παρασκευή: 09.00 έως 22.00

Σάββατο & Κυριακή: 11.00 έως 22.00 Γενική Είσοδος: 3 ευρώ

Website: www.athens-science-festival.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − 3 =