αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ τεχνητή νοημοσύνη, η Tesla και οι πόλεις στον πλανήτη Άρη: Το μέλλον της ανθρωπότητας, σύμφωνα με τον Elon Musk

Η τεχνητή νοημοσύνη, η Tesla και οι πόλεις στον πλανήτη Άρη: Το μέλλον της ανθρωπότητας, σύμφωνα με τον Elon Musk

Θεωρείται ένας από τους πιο καινοτόμους επιχειρηματίες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Πολλά από τα φιλόδοξα projects που αναπτύσσει, πιθανότατα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο, στο πως θα ζει ο άνθρωπος μέσα στα επόμενα χρόνια. Μιλάμε για τον Elon Musk, τον ιδρυτή των Tesla, SpaceX, SolarCity και Boring Company.

Πριν λίγες ημέρες, ανακοινώθηκε μάλιστα και μια συνεργασία «γιγάντων». Αφού ο Richard Branson, αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος και ιδρυτής της Virgin, έκανε γνωστό ότι επενδύει στο Hyperloop One. Το φουτουριστικό τρένο που ετοιμάζει ο Musk. Και έχει στόχο να γίνει το πιο γρήγορο στον πλανήτη. Πλέον ονομάζεται Virgin Hyperloop One.

Πως θα είναι όμως ο κόσμος, αν όλα τα σχέδια του Elon Musk γίνουν πραγματικότητα; Τις απαντήσεις προσπαθεί να δώσει το γράφημα της RS Components. Μόλις το 2018, ο άνθρωπος αναμένεται να ταξιδέψει στο διάστημα, με επαναχρησιμοποιημένους πυραύλους της SpaceX.

Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να υπάρξει μια πραγματική απειλή. Η Tesla θα είναι… σχεδόν παντού το 2025. Την ίδια χρονιά, θα δούμε τον πρώτο αστροναύτη να πατά στον Άρη. Το 2040 θα δούμε την πρώτη πόλη στον «κόκκινο πλανήτη». Ενώ το μακρινό 2060, 1 εκατ. άνθρωποι θα μένουν στον Άρη.

https://assets.entrepreneur.com/images/misc/1507828341_future-according-to-elon-musk-infographic.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 2 =