αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Η πρώτη μου δουλειά ήταν εργάτης σε αμπέλια και να τι έμαθα από αυτό»: Ένας CEO λέει την εμπειρία του

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν εργάτης σε αμπέλια και να τι έμαθα από αυτό»: Ένας CEO λέει την εμπειρία του

Το να ξεκινήσεις την επαγγελματική σου διαδρομή από τα χαμηλά, μπορεί να σου δώσει σημαντικές εμπειρίες και να κατανοήσεις πράγματα που σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν δύσκολο να τα «δεις». Αυτό επιβεβαιώνει και ο CEO της Sonoma Brands, Jon Sebastiani.

Η πρώτη δουλειά του πετυχημένου επιχειρηματία, ήταν εργάτης σε αμπέλια. Εκεί, κατάφερε να μάθει πολλά, και μιλώντας στο αμερικανικό inc.com, εστιάζει σε ένα πράγμα. «Έμαθα ότι, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρός είναι ο Οργανισμός σου, πρέπει να σέβεσαι κάθε επίπεδο παραγωγής. Αυτό είναι το σημαντικότερο πράγμα, για οποιαδήποτε κουλτούρα» τονίζει ο ίδιος.

Παράλληλα, συμπληρώνει: «Μερικά από τα πιο χρήσιμα μαθήματα που έχω λάβει, ήταν στα αμπέλια. Εκεί όπου δούλευα από 9 χρονών».

Όπως εξηγεί ο έμπειρος businessman, ο σεβασμός προωθεί τη συνέργεια και τη συνεργασία, που είναι απαραίτητα συστατικά για τη δημιουργία ενός παραγωγικού περιβάλλοντος. Δεν έχει σημασία λοιπόν το αν ξεκινάς από μια «κακή» δουλειά. Σημασία έχει μέσα από κάθε ευκαιρία που σου δίνεται, να παίρνεις πράγματα που θα σου χρησιμέψουν στη συνέχεια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × four =