αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ πρώτη εικόνα από την Boring Company του Elon Musk (όντως, δεν αστειεύεται)

Η πρώτη εικόνα από την Boring Company του Elon Musk (όντως, δεν αστειεύεται)

Το περασμένο Ιανουάριο, ο Elon Musk ξάφνιασε τους πάντες, όταν ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι σκοπεύει να δημιουργήσει (και) υπόγειους αυτοκινητοδρόμους. Για να καταπολεμήσει το μποτιλιάρισμα. Πολλοί τότε είχαν πιστέψει ότι πρόκειται για το ιδιαίτερο χιούμορ του γνωστού επιχειρηματία. Ωστόσο, ο ίδιος μιλούσε πολύ σοβαρά. Λέγοντας μάλιστα, ότι τη νέα εταιρία που θα ιδρύσει και θα αναλάβει το project, θα την ονομάσει… Boring Company. Και πάλι μίλαγε σοβαρά.

Οι πληροφορίες άρχισαν να βγαίνουν προς τα έξω λίγο μετά, και ανέφεραν ότι το πρώτο τούνελ, θα ξεκινά από τα γραφεία της SpaceX. Ενώ όπως έχει μεταδώσει το Bloomberg, το domain BoringCompany.com, έχει ήδη κατοχυρωθεί από τον Musk. O ίδιος έχει αναθέσει στον senior engineer της SpaceX, Steve Davis, την οργάνωση και εποπτεία του project. Όπως έχει τονίσει ο Musk, η Boring Company θα είναι εντελώς ανεξάρτητη από τις Tesla και SpaceX.

Τώρα, φτάνει και η πρώτη εικόνα από το φιλόδοξο εγχείρημα. Ο Steve Davis ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram την παραπάνω φωτογραφία. Η οποία αποτελεί και την πρώτη «χειροπιαστή» εικόνα από το εν λόγω project. Είναι ουσιαστικά ένας εκσκαφέας, ο οποίος θα σκάψει τα υπόγεια τούνελ. Μοιάζει ένα αρκετά μεγάλο μηχάνημα και έχει κυλινδρικό σχήμα.

Μένει να δούμε τις επόμενες κινήσεις του Musk πάνω σε αυτό το θέμα. Θα το παρακολουθούμε με ενδιαφέρον…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × one =