αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Η πιο σημαντική απόφαση που μπορείς να πάρεις, είναι να γίνεις ο CEO του εαυτού σου», λέει ένας πετυχημένος επιχειρηματίας

«Η πιο σημαντική απόφαση που μπορείς να πάρεις, είναι να γίνεις ο CEO του εαυτού σου», λέει ένας πετυχημένος επιχειρηματίας

Την δική του οπτική, για το πως μπορεί κάποιος να διαχειριστεί την επαγγελματική του πορεία (και τη ζωή του γενικότερα), δίνει ο Maximum Performance Strategist και CEO της Matt Mayberry Enterprises, Matt Mayberry. Και πιάνει ένα… φαινόμενο που σίγουρα πολλοί έχουν δει μπροστά τους: Μιλά για τους ανθρώπους που δεν είναι ευχαριστημένοι από την πορεία τους, δεν πάνε καλά στα επαγγελματικά τους, γκρινιάζουν κάθε ημέρα που περνά, κι όμως δεν κάνουν τίποτα για να αλλάξουν τα δεδομένα.

Η λύση σε αυτό είναι μία, κατά τον Mayberry. «Μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που μπορείς να πάρεις, είναι να γίνεις ο CEO του εαυτού σου» τονίζει ο ίδιος.

Είναι ο μόνος τρόπος για να πάρεις την τύχη στα χέρια σου και να σταματήσεις να… κατηγορείς τους άλλους για όσα σου συμβαίνουν.

«Σύμφωνοι, υπάρχουν πράγματα στη ζωή ενός ανθρώπου, που μπορούν να σε εμποδίσουν από το να πετύχεις τα όνειρα σου» λέει ο γνωστός CEO σε άρθρο του στο Entrepreneur. Και αναφέρεται σε οικογενειακά ζητήματα, αναπηρίες ή σοβαρές αρρώστιες. Από την άλλη, υπάρχουν άνθρωποι που θα μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο στη ζωή τους, απλά αν προσπαθούσαν λίγο.

«Το σλόγκαν της Nike “Just Do It” είναι ένα από τα καλύτερα στη διαφήμιση» τονίζει ο Mayberry. Και καταλήγει: «Σήκω επάνω, βγες εκεί έξω και κάντο. Είναι ο μόνος τρόπος για να γίνεις ο leader της ζωής σου».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × two =