αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ παραγωγικότητα σου, μάλλον πέφτει τον Φεβρουάριο. Αλλά εδώ είναι 5 boost tips

Η παραγωγικότητα σου, μάλλον πέφτει τον Φεβρουάριο. Αλλά εδώ είναι 5 boost tips

Δεν είναι όλοι οι μήνες του χρόνου το ίδιο παραγωγικοί. Τον χειμώνα τα πράγματα δείχνουν να είναι λίγο πιο δύσκολα. Σύμφωνα με έρευνα την οποία πραγματοποίησε το 2017 η workplace management platform, Redbooth, ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι μακράς οι λιγότεροι παραγωγικοί μήνες. Αφού μόλις το 7% όσων συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι ολοκλήρωσαν τα περισσότερα tasks εκείνους τους μήνες.

Ψυχραιμία. Υπάρχουν απλοί τρόποι για να αυξήσεις την παραγωγικότητα σου, ακόμα και σε έναν πεσμένο μήνα όπως ίσως είναι και για εσένα ο Φεβρουάριος.Το CNBC παραθέτει 5 συγκεκριμένα boost tips.

1# Περιόρισε τους αντιπερισπασμούς. Ναι πρέπει να υπάρχουν στιγμές που θα είσαι μακριά από smartphones και social media. Α και μην παίρνεις το κινητό μαζί στο κρεββάτι.

2# Στοπ στο multitasking. Είναι αλήθεια ότι πολλές δουλειές το απαιτούν. Αλλά προσπάθησε όσο μπορείς να το αποφεύγεις. Όταν κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, δεν τα κάνουμε καλά.

3# Κάνε διαλείμματα. Η σωστή κατανομή δυνάμεων είναι βασική. Κάνε συχνά διαλείμματα και έχε κάποιες κενές ημέρες την εβδομάδα. Έτσι θα είσαι πιο παραγωγικός.

4# Κάνε τα πιο σημαντικά tasks το πρωί. Τότε είναι η θεωρητικά καλύτερη ώρα. Έχεις πιο φρέσκο μυαλό, ενώ μάλλον κανείς δεν θα σε ενοχλήσει.

5# Φάε κάτι. Όταν έχεις άδειο στομάχι, δεν μπορείς να συγκεντρωθείς καλά και να είσαι παραγωγικός. Μην αμελείς να φας κάτι, ανάμεσα στις δουλειές σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =