αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ παραγωγική ημέρα ξεκινά πριν σηκωθείς από το κρεββάτι. Εδώ είναι οι 5 κινήσεις που πρέπει να κάνεις

Η παραγωγική ημέρα ξεκινά πριν σηκωθείς από το κρεββάτι. Εδώ είναι οι 5 κινήσεις που πρέπει να κάνεις

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν ξυπνάς; Ίσως ελέγχεις το κινητό σου, ανησυχείς για τα χτεσινά προβλήματα ή γκρινιάζεις για αυτά που έχεις να κάνεις μέσα στην ημέρα. Όλα αυτά, είναι λάθος τρόποι για να ξεκινάς την ημέρα σου.

Το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν ξυπνάς και οι σκέψεις που έχεις, μπορούν να δώσουν τον τόνο για την υπόλοιπη ημέρα. Το Entrepreneur.com δίνει 5 tips, έτσι ώστε να ξεκινήσεις μια παραγωγική ημέρα, πριν καν σηκωθείς από το κρεββάτι.

1- Ξύπνα απαλά: Αντί να ξυπνάς απότομα με κάποιο «άγριο» ξυπνητήρι, δοκίμασε να βάλεις έναν πιο χαλαρό ήχο. Επίσης, μπορείς να δώσεις στον εαυτό σου 5-10 λεπτά, προτού σηκωθείς από το κρεββάτι.

2- Χαμογέλα: Το χαμόγελο μπορεί να ανεβάσει τη διάθεση σας για την επόμενη ημέρα. Και την απόδοση σας. Ξεκίνα με αυτό. Ίσως χρειαστεί να δεις κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα, για να ξεκινήσεις πιο χαρούμενα την ημέρα.

3- Ευγνωμοσύνη: Εκπαίδευσε το μυαλό σου έτσι. Να είσαι ευγνώμον για αυτά που έχεις. Είναι σημαντικό να πάρεις ενέργεια από εκεί, πριν ξεκινήσεις την ημέρα σου.

4- Προγραμμάτισε την ημέρα: Πριν σηκωθείς από το κρεββάτι, σκέψου τι θέλεις να κάνεις μέσα στην ημέρα. Δες πράγματα που ίσως έχεις αναβάλει και σκέψου απλά σχέδια για να τα πραγματοποιήσεις.

5- Τέντωσε το σώμα σου: Μερικές εκτάσεις του σώματος θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και να πάρεις ενέργεια. Όποια δουλειά κι αν κάνεις, είναι πιθανόν το πρωί να ξυπνάς κάπως πιασμένος. Κάνε το σώμα σου να νιώσει λίγο καλύτερα, πριν ξεκινήσεις δυναμικά την ημέρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + one =