αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Λαμία γνώρισε το TEDx: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο event

Η Λαμία γνώρισε το TEDx: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο event

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το TEDxLamia στο καινοτόμο βιοκλιματικό κτήριο της ΔΕΥΑ Λαμίας. Η ομάδα των διοργανωτών και των εθελοντών δούλεψε με όρεξη και χαρά ώστε να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα και πέτυχε τον στόχο της. Η πόλη της Λαμίας “αγκάλιασε” τον θεσμό του TEDx δείχνοντας ότι τελικά, η “Συνέργεια” μπορεί να φέρει αλλαγές, να κινητοποιήσει, να προβληματίσει και να φέρει κοντά ανθρώπους με κοινό όραμα, δημιουργώντας σπουδαία πράγματα!

Η ημέρα ξεκίνησε το πρωί με την προσέλευση του κοινού και τις εγγραφές. Αφού παρέλαβαν το αναμνηστικό δώρο της εκδήλωσης και το όμορφο gift bag, απόλαυσαν τον αρωματικό καφέ που προσέφερε το DIVINΟ και το πλούσιο πρωινό που είχε ετοιμάσει ο ξυλόφουρνος ΠΙΝΑΚΩΤΗ και το Fresco για να καλωσορίσει τους συμμετέχοντες.

Οι 12 ομιλητές, θέτοντας πάντα ως επιστέγασμα των ομιλιών τους τη “Συνέργεια” κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν, να μας συγκινήσουν, να μας δώσουν κίνητρο και να εγείρουν προβληματισμούς στη σκέψη μας. 3 performers ανέλαβαν να ψυχαγωγήσουν το κοινό, ενώ δημιουργικά workshops συνέθεταν τις δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι ανταλλαγές απόψεων στα διαλείμματα, ο διάλογος και το υπέροχο κλίμα, ήταν το στοίχημα που κέρδισαν οι διοργανωτές.

Παράλληλα με τις κεντρικές ομιλίες διεξήχθη και ένα business session που αφορούσε αποκλειστικά τοπικούς επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων με τη συμμετοχή 35 προσκεκλημένων. Σκοπός του ήταν να συνεργαστούν οι παρευρισκόμενοι προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της επιχειρηματικής ανάπτυξης της περιοχής.

Όλοι μίλησαν για μία άψογη διοργάνωση, ενδιαφέρουσες ομιλίες, χαρισματικά καλλιτεχνικά δρώμενα και μία ομάδα εθελοντών και διοργανωτών με χαμόγελα, πολλή ενέργεια και όρεξη.

Η εκδήλωση της 11/11 δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί και να έχει την ίδια επιτυχία χωρίς την υποστήριξη των χορηγών. Θερμές ευχαριστίες από την οργανωτική ομάδα στο Δήμο Λαμιέων, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στη ΔΕΥΑΛ, στην ΕΖΑ, στην WIND, στην NEXANS, στην Rubino, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, και στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Αναμένουμε τη δημιουργική συνέχεια!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + eight =