αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ «κρυφή» online λειτουργία των ZARA, που σε βοηθά να βρεις το τέλειο προϊόν για εσένα

Η «κρυφή» online λειτουργία των ZARA, που σε βοηθά να βρεις το τέλειο προϊόν για εσένα

Τα Zara είναι μια αγαπημένη αλυσίδα καταστημάτων για όσες αγαπούν το στιλ, με πολλές γυναίκες να τα προτιμούν εδώ και αρκετά χρόνια. Μάλιστα, αρκετές είναι εκείνες που ψωνίζουν σταθερά από τα φυσικά καταστήματα, αλλά και από το online shop.

Κι αν ανήκετε στην κατηγορία που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα για τα Zara, ήρθα η ώρα να σου αποκαλύψουμε πως υπάρχουν παροχές που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε.

Οι πολύ φανατικοί της μάρκας κι όσοι ψωνίζουν συχνά από το online store έχουν τον τελευταίο καιρό εντοπίσει ένα μαγικό κουμπί που προστέθηκε σχετικά πρόσφατα και μέσω του οποίου μπορεί κανείς να εντοπίσει το σωστό μέγεθος για τις αναλογίες σε κάθε ρούχο της εταιρίας

Βήμα 1

Η δυνατότητα αυτή υπάρχει ακριβώς κάτω από τα διαθέσιμα νούμερα κάθε ρούχου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γράψεις τις διαστάσεις σου προκειμένου το πρόγραμμα να υπολογίσει το τέλειο μέγεθος για σένα.

Όπως σημειώνει το TheToc.gr, η συγκεκριμένη λογική εφαρμόζεται τέλεια ακόμα κι αν δεν έχεις σκοπό να αγοράσεις κάτι ιντερνετικά αλλά θέλεις απλά να βρεις το νούμερο σου έτσι ώστε να μην χρειάζεται να δοκιμάζεις όταν πας στο κατάστημα.

 Βήμα 2

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + 8 =