αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ κοινότητα του Pockee εξοπλίζει το Κινητό Κέντρο Επιχειρήσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η κοινότητα του Pockee εξοπλίζει το Κινητό Κέντρο Επιχειρήσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η δράση στήριξης του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από το Pockee ξεκίνησε τον Μάιο του 2016. Μέχρι σήμερα, δέκα μήνες αργότερα, περισσότεροι από 4.000 φίλοι του Pockee δώρισαν μέρος των χρημάτων που εξοικονόμησαν μέσω του Pockee από τις καθημερινές τους αγορές, για να στηρίξουν τη δράση και να καλύψουν τις ανάγκες του Οργανισμού.

Θέτοντας ένα στόχο αγάπης

Το Pockee συνεχίζει τη δράση στήριξης θέτοντας ένα σπουδαίο στόχο αγάπης και πολύτιμης δωρεάς! Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν έχουν ως στόχο να καλύψουν το κόστος αγοράς εξοπλισμού του Κινητού Κέντρου Επιχειρήσεων της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Εξαφανισμένων Παιδιών «Θανάσης Μακρής». Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συγκρότησε την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Εξαφανισμένων Παιδιών «Θανάσης Μακρής», το 2012. Στόχος της Ομάδας είναι η έρευνα σε αστικό ή μη αστικό περιβάλλον για τον εντοπισμό παιδιών που έχουν εξαφανιστεί.

Πώς μπορεί να συνεισφέρει ο οποιοσδήποτε καταναλωτής, μέσω του Pockee

Η δωρεά μπορεί να γίνει με τη χρήση του Pockee μέσω της mobile εφαρμογής ή του website www.pockee.com. Ο κάθε καταναλωτής μπορεί να συγκεντρώσει χρήματα στο Pockee Πορτοφόλι του, με αγορές καθημερινών προϊόντων από το σούπερ μάρκετ όπως γάλα, δημητριακά, απορρυπαντικά, καλλυντικά κ.α. Στη συνέχεια, αντί να λάβει τα χρήματα σε κάποιο τραπεζικό ή PayPal λογαριασμό, μπορεί με ένα click να τα δωρίσει στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού!

Κάθε καταναλωτής μπορεί να έχει συνεχή ενημέρωση για το ποσοστό επίτευξης του στόχου αγάπης που τέθηκε, στο www.pockee.com.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 3 =