αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ καλή workday ξεκινά από το προηγούμενο βράδυ. Για αυτό πρέπει να κάνεις 3 πράγματα

Η καλή workday ξεκινά από το προηγούμενο βράδυ. Για αυτό πρέπει να κάνεις 3 πράγματα

Το να ξυπνάς από τα χαράματα για να οργανώσεις την ημέρα που ξεκινά, μάλλον δεν είναι μια καλή επιλογή. Και δεν θα σε κάνει πιο παραγωγικό. Υπάρχει ένας απλός τρόπος για να βάλεις σε μια τάξη το πρόγραμμα σου.

Όπως σημειώνει σε άρθρο του το Forbes, η καλή workday ξεκινά από το προηγούμενο βράδυ. Δεν χρειάζεται να ξυπνάς πριν τις 7:00 για να αποφασίσεις τι δουλειές θα κάνεις μέσα στην ημέρα ή να τσεκάρεις τα emails σου. Και πότε θα γίνουν όλα αυτά; Από την προηγούμενη ημέρα.

Ακολουθούν 3 πράγματα που μπορείς να κάνεις από πριν, έτσι ώστε να έχεις παραγωγικές workdays και παράλληλα να μην ξυπνάς… πριν χαράξει ο ήλιος.

1- Καθάρισε το μυαλό σου: Στο τέλος της εργάσιμης ημέρας, το μυαλό μας είναι συνήθως «πυγμένο». Γράψε σε ένα χαρτί τι έχεις να κάνεις την επόμενη ημέρα. Και απαλάξου από αυτό το άγχος μέχρι το ξεκίνημα τις επόμενης workday.

2- Κάνε επιλογή: Από την λίστα που έχεις φτιάξει, επέλεξε μόνο 3 σημαντικά πράγματα που έχεις να κάνεις αύριο. Μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου και τον χρόνο. Δεν μπορούν να γίνουν όλα μαζί. Αν προσπαθήσεις να το κάνεις αυτό, το μόνο που θα πετύχεις μάλλον θα είναι το επιπλέον στρες.

3- Κράτα σημειώσεις: Τώρα, για τα 3 πράγματα που επέλεξες κράτα σημειώσεις. Δηλαδή, σημείωσε κάποια σημεία- κλειδιά που να αφορούν κάθε δραστηριότητα. Έτσι θα σου είναι πιο εύκολο να τις «τρέξεις» την άλλη ημέρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 3 =