αρχικηVIRALΗ επετειακή ταινία των Pokemon έρχεται και θα είναι γεμάτη νοσταλγία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επετειακή ταινία των Pokemon έρχεται και θα είναι γεμάτη νοσταλγία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το 2017 συμπληρώνονται 20 χρόνια από τότε που τα Pokemon έκαναν την εμφάνιση τους στην τηλεόραση. Για αυτό τον λόγο, θα κυκλοφορήσει μια νέα ταινία, η οποία αναμένεται να φέρει ευχάριστες αναμνήσεις σε όσους έχουν μεγαλώσει στα ’90s.

Στο σύντομο τρέιλερ μπορούμε να δούμε μερικά γνώριμα στοιχεία: Καταρχήν τον Ash να φορά το γνώριμο καπέλο του. Αυτό που φόραγε όταν τα Pokemon είχαν πρώτο λανσαριστεί. Επίσης, βλέπουμε μια πόλη, που πιθανότατα είναι η πόλη Pallet, στην οποία βρισκόταν το σπίτι του Ash.

Η νέα ταινία θα ονομάζεται «I choose you». Ναι, ακριβώς ο ίδιος τίτλος με το πρώτο επεισόδιο Pokemon, το οποίο είχε κάνει πρεμιέρα το 1997. Μπαίνοντας στο επίσημο site της ταινίας, μπορείς να διακρίνεις το banner στο οποίο φαίνεται μια ακόμα γνώριμη εικόνα: ο Ash με τον Pikachu να βλέπουν ένα εντυπωσιακό Pokemon να πετά πάνω από το κεφάλι τους. Όπως ακριβώς είχε γίνει στο πρώτο επεισόδιο της σειράς. Αργότερα μάθαμε ότι το συγκεκριμένο πουλί ήταν το θρυλικό Ho-Oh.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες τις Ιαπωνίας στις 15 Ιουλίου 2017. Μένει να δούμε πότε θα έρθει και στα μέρη μας. Πιθανότατα, αρκετοί να θέλουν να τη δουν και να θυμηθούν… τα παλιά.

screen_shot_2016_12_15_at_12-33-55_pm

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × three =