αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ ελληνική startup Warply και τα Everest ενώνουν τις (digital) δυνάμεις τους

Η ελληνική startup Warply και τα Everest ενώνουν τις (digital) δυνάμεις τους

Τα everest επιλέγουν το WarplyPay®, το cloud base payment service της Warply, για τις ηλεκτρονικές πληρωμές των παραγγελιών μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.everest.gr.

Με το WarplyPay® το πρώτο omnichannel payment gateway, υποστηρίζονται οι αγορές με όλες τις credit και debit κάρτες Mastercard και Visa ενώ για πρώτη φορά υπάρχει η δυνατότητα ενσωμάτωσης υπηρεσιών, όπως τα ψηφιακά κουπόνια (mobile coupons) και οι δωροκάρτες (giftcards), αλλά και η διαχείριση πιστωτικών καρτών (tokenization) και πολλά άλλα.

Η ενσωμάτωση του WarplyPay® στο www.everest.gr , επιτρέπει την ολοκλήρωση της πληρωμής των παραγγελιών κατευθείαν μέσα από το «ψηφιακό περιβάλλον» του everest, χωρίς να απαιτείται η μετάβαση σε κάποιο άλλο webpage (τράπεζας, κτλ) προσφέροντας έτσι μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη στις ψηφιακές αγορές του.

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά και ο κος. Νίκος Κοκκάλης, Group IT Director στην Goodys & Everest Group of Companies, «Το brand everest ενισχύεται με νέες και καινοτόμες payment υπηρεσίες, οι οποίες βελτιστοποιούν την εμπειρία των πελατών και συμβάλλουν σημαντικά στην αύξηση των πωλήσεων, καθώς πλέον η διαδικασία της παραγγελίας γίνεται πολύ πιο εύκολη και προσιτή για τους πελάτες σε όλα τα κανάλια».

Η Warply έχει σχεδιάσει και δημιουργήσει τη συνολική πλατφόρμα και το site για e-ordering, www.everest.gr.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − fifteen =