αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ ελληνική Folli Follie ανοίγει δύο νέα καταστήματα στην Νότια Αφρική

Η ελληνική Folli Follie ανοίγει δύο νέα καταστήματα στην Νότια Αφρική

Η Folli Follie επεκτείνει το δίκτυό της στη Νότια Αφρική, εγκαινιάζοντας δύο νέα Folli Follie New Concept Stores στην Πρετόρια και το Κέιπ Τάουν, μέσα στα εμπορικά κέντρα Menlyn Park και Canal Walk αντίστοιχα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «τα δύο νέα καταστήματα αντικατοπτρίζουν τη νέα φιλοσοφία των καταστημάτων Folli Follie, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια του fashion shopping. Τα νέα Concept Stores, υπογραμμίζοντας τη νέα σχεδιαστική και minimal προσέγγιση της Folli Follie, φιλοξενούν όλες τις νέες και εμβληματικές συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ του brand σε ένα περιβάλλον που θα αποτελέσει έμπνευση για όλες τις γυναίκες που αγαπούν την μόδα».

Οπως αναφέρει η εταιρία, το δίκτυο της αναπτύσσεται συνεχώς και αποτελείται σήμερα πάνω από 630 σημεία πώλησης. Τα δύο νέα Concept Stores έρχονται να προστεθούν, λίγους μόλις μήνες μετά την είσοδο της Folli Follie στην αγορά της Νότιας Αφρικής, στο πρώτο flagship κατάστημα της Folli Follie, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Νοέμβριο του 2016 και βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Sandton City, στην πλατεία Νέλσον Μαντέλα στο Γιοχάνεσμπουργκ.

O Όμιλος FF Group δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 30 χώρες. Ο Όμιλος σχεδιάζει, παράγει και διανέμει σε παγκόσμιο επίπεδο ιδιόκτητες μάρκες, την Folli Follie και την Links of London. Διατηρεί μια δυναμική παρουσία στο χώρο λιανικής και χονδρικής πώλησης στην ελληνική αγορά, αλλά και στην αγορά των Βαλκανίων. Τα attica πολυκαταστήματα και τα Factory Outlet αποτελούν τα μεγαλύτερα ιδιόκτητα κανάλια διανομής και σημεία λιανικής πώλησης του Ομίλου στην Ελλάδα.

Παράλληλα, ο Όμιλος FF Group έχει ξεκινήσει τη στρατηγική ανάπτυξη των δικών του multi brand concept stores, Collective, Kix και Sport Loft.

Πηγή: Euro2day.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + 1 =