αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ ελληνική Creta Farms μπαίνει στην αγορα της Σερβίας

Η ελληνική Creta Farms μπαίνει στην αγορα της Σερβίας

Η ελληνική αλλαντοβιομηχανία Creta Farms ABΕE εισέρχεται και στην αγορά της Σερβίας, με τα προϊόντα της σειράς «ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ» μέσω της μεθόδου “Supply & Licensing agreement”, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στο επιχειρηματικό φόρουμ που διοργανώθηκε πρόσφατα στη Σερβία, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, έγινε η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας της Creta Farms με την εταιρεία Carnex, παρουσία του Προέδρου της Creta Farms, Εμμανουήλ Δομαζάκη και του Γενικού Διευθυντή της Carnex, Vladista Mladenovic.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, τη συμφωνία αυτή και την προώθηση των προϊόντων θα υποστηρίξουν και οι 2 πλευρές με συγκεκριμένο πλάνο διαφήμισης σε πληθυσμό 7 εκατομμυρίων. Οι δυο εκπρόσωποι των εταιρειών, ο πρόεδρος της Creta Farms, Εμμανουήλ Δομαζάκης και ο Γενικός Διευθυντής της Carnex, Vladista Mladenovic, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους ενώνοντας τις δυνάμεις της μεγαλύτερης εταιρίας αλλαντικών στην Ελλάδα και της μεγαλύτερης εταιρίας αγροδιατροφής της Σερβίας.

Συγκεκριμένα, ο τοπικός συνεργάτης στην αγορά της Σερβίας εξυπηρετεί στο σύνολο της αγοράς 20,000 πελάτες, απαριθμεί 1000 άτομα προσωπικό και αποτελεί κομμάτι ενός από τους ισχυρότερους επιχειρηματικούς ομίλους της χώρας.

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης αναφέρθηκε ότι τα προϊόντα θα βρίσκονται σύντομα τόσο στα ράφια των σούπερ μάρκετ (οργανωμένο λιανεμπόριο) όσο και στα κανάλια αυθόρμητης αγοράς, μέσω της Carnex, η οποία διατηρεί ισχυρή θέση στην τοπική αγορά με ένα ιδιαίτερα ανεπτυγμένο δίκτυο διανομής.

Η Creta Farms, ως η μεγαλύτερη και πιο καινοτόμα αλλαντοποιία στην Ελλάδα, διεξήγαγε έρευνα και μελέτη στην αγορά της Σερβίας, λαμβάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα ευρείας αποδοχής σχετικά με τη γευστική υπεροχή όλων των προϊόντων με ιδιαίτερη έμφαση στη σειρά ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ, με την οποία η εταιρεία διαφοροποιείται στο χώρο των αλλαντικών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πηγή: Ημερησία

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − eight =