αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ ελληνική αεροπορική εταιρία που σου επιτρέπει να έχεις αποσκευή μαζί σου δωρεάν

Η ελληνική αεροπορική εταιρία που σου επιτρέπει να έχεις αποσκευή μαζί σου δωρεάν

H αεροπορική εταιρεία Elinair που ανήκει στον όμιλο Μουζενίδη, είναι μια ελληνική αεροπορική εταιρεία που προσφέρει στους επιβάτες της τη δυνατότητα μεταφοράς δωρεάν αποσκευής βάρους ως 20 κιλών και χειραποσκευή ως 8 κιλά.

Xειραποσκευές

– Προσφέρεται δωρεάν μεταφορά χειραποσκευής έως 8kg (για όλες τις κατηγορίες ναύλων).

– Οι επιτρεπόμενες διαστάσεις χειραποσκευών είναι 55x40x20 cm.

– Για αυτό, πριν το ταξίδι σας βεβαιωθείτε ότι η χειραποσκευή σας δεν υπερβαίνει τα επιτρεπόμενα όρια, ώστε να αποφύγετε τυχόν καθυστερήσεις ή επιπλέον χρεώσεις στο αεροδρόμιο.

– Επιπρόσθετα με την χειραποσκευή, επιτρέπεται η μεταφορά, χωρίς χρέωση, μίας τσάντας χειρός ή ενός laptop / tablet, τα οποία θα πρέπει να χωράνε κάτω από το μπροστινό σας κάθισμα.

– Στην χειραποσκευή σας μπορείτε να μεταφέρετε υγρά σε δοχεία χωρητικότητας μέχρι 100 ml ανά συσκευασία, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Αποσκευές

– Μεταφορά δωρεάν αποσκευών έως 20kg και μέγιστη διάσταση έως 158 εκ.ή 62 ίντσες έκαστη (το σύνολο των τριών διαστάσεων μήκος, ύψος, πλάτος) για όλες τις κατηγορίες ναύλων.

– Για βρέφη, το επιτρεπόμενο όριο αποσκευών είναι 10kg και μέγιστη διάσταση έως 158 εκ. ή 62 ίντσες (το σύνολο των τριών διαστάσεων μήκος, ύψος, πλάτος). Η απαραίτητη βρεφική διατροφή, το πτυσσόμενο παιδικό καρότσι ή βρεφικό κάθισμα, δε συμπεριλαμβάνονται στον έλεγχο αποσκευών και μεταφέρονται δωρεάν.

– Ειδικά για τους φοιτητές και τους στρατεύσιμους, το συνολικό επιτρεπόμενο όριο αποσκευών είναι τα 30kg με μέγιστη διάσταση έως 158 εκ. ή 62 ίντσες (το σύνολο των τριών διαστάσεων μήκος, ύψος, πλάτος). Απαιτείται η επίδειξη της ισχύουσας φοιτητικής/στρατιωτικής ταυτότητας κατά την διαδικασία του check in στο αεροδρόμιο. Ισχύει για όλα τα δρομολόγια εσωτερικού καθώς και για πτήσεις εξωτερικού από/προς Γερμανία.

Χρεώσεις για υπέρβαρο

  • 2 €/κιλό για πτήσεις εσωτερικού
  • 5 €/κιλό για πτήσεις εξωτερικού 

Το βάρος κάθε αποσκευής (μαζί με το υπέρβαρο που έχει χρεωθεί ο επιβάτης) δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 32 κιλά και μέγιστη διάσταση έως 158 εκ.ή 62 ίντσες (το σύνολο των τριών διαστάσεων μήκος, ύψος, πλάτος) διαφορετικά δεν θα γίνεται αποδεκτή.

Φθορά αποσκευών

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε φθορά στις αποσκευές σας, θα πρέπει άμεσα και πριν αποχωρήσετε από το αεροδρόμιο να δηλώσετε την φθορά στο τμήμα Απολεσθέντων (Lost and Found) του αεροδρομίου προσκομίζοντας τα ακόλουθα:

  • Την αποσκευή που έχει υποστεί τη φθορά
  • Το απόκομμα της αποσκευής
  • Διαβατήριο ή Ταυτότητα
  • Την κάρτα επιβίβασης

Υπεύθυνο τμήμα της Ellinair που μπορείτε να απευθυνθείτε : e-mail: claims@ellinair.com

Η Ellinair δεν ευθύνεται για φυσιολογικές φθορές των αποσκευών όπως:

  • Γρατσουνιές, χτυπήματα, βαθουλώματα, σχισίματα και λεκέδες καθώς και οτιδήποτε μπορεί να προκληθεί παρά την προσεκτική μεταχείριση των αποσκευών.
  • Φθορά ή απώλεια σε προεξέχοντα μέρη των αποσκευών όπως χερούλια, ροδάκια, οδηγοί φερμουάρ, ιμάντες, θήκες, κλειδαριές.
  • Φθορές που προκύπτουν από υπερβολικά φορτωμένες αποσκευές ή αποσκευές που έχουν συσκευασθεί ακατάλληλα, συμπεριλαμβανομένων ευπαθών ειδών.
  • Αντικείμενα που κατασχέθηκαν στο Σημείο Ελέγχου από τις αρχές ασφαλείας.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 4 =