αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Ελένη Αντωνιάδου μιλά για την Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία και μας καλεί να #ΚράζουμεΛιγότερο

Η Ελένη Αντωνιάδου μιλά για την Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία και μας καλεί να #ΚράζουμεΛιγότερο

Το θέμα της ίδρυσης της Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας έχει μονοπωλήσει από τη Δευτέρα το ενδιαφέρον στα ελληνικά Social Media. Πολλά σχόλια, πολύ χιούμορ και αρκετές ιντερνετικές αναλύσεις από ειδικούς και «ειδικούς». Ξεφεύγοντας από χιουμοριστικό πλαίσιο, η ερευνήτρια στο τμήμα Βιοεπιστημών της NASA Ελένη Αντωνιάδου, σχολίασε την ίδρυση της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Με ανάρτηση της στο Facebook, χαρακτήρισε «πολύ σημαντικό βήμα» τη δημιουργία της Διαστημικής Υπηρεσίας στη χώρα μας. Παράλληλα εξήγησε: «Η πρωτοβουλία ίδρυσης της Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης. που έπρεπε να είχε υλοποιηθεί δεκαετίες πριν. Η Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, για την διεκδίκηση ερευνητικών πόρων και την διασύνδεση με διεθνή κέντρα καινοτομίας».

Μάλιστα, η Ελένη Αντωνιάδου έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, βλέποντας τη σάτιρα που γίνεται στο ίντερνετ τις τελευταίες ώρες. «Είναι άλλο πράγμα η Διαστημική Υπηρεσία, άλλο η Διαστημική Βάση, άλλο η Αστροναυτική Βάση και άλλο η Βάση Εκτόξευσης Πυραύλων», σημείωσε σε άλλη ανάρτηση της. Βάζοντας μάλιστα δύο hashtags… με το δικό τους νόημα: #ΚράζουμεΛιγότερο και #ΔιαβάζουμεΠερισσότερο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + 3 =