αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ γυναίκα που ξεκίνησε από το μηδέν και πούλησε το project της στην L’Oreal για εκατομμύρια, δίνει τη συμβουλή της

Η γυναίκα που ξεκίνησε από το μηδέν και πούλησε το project της στην L’Oreal για εκατομμύρια, δίνει τη συμβουλή της

Από τα χαμηλά, στα ψηλά. Αυτή η απλή φράση, περιγράφει την διαδρομή της Lisa Price. Σήμερα η ίδια είναι ιδρύτρια του διάσημου brand περιποίησης σώματος και μαλλιών, Carol’s Daughter. Το ξεκίνημα της ήταν πολύ ταπεινό. Ζούσε στο Μπρούκλιν με την οικογένεια της. Στα τέλη της δεκαετίας του ’80 άρχισε να εργάζεται στην τηλεόραση.

Της άρεσε να μαγειρεύει. Και όχι μόνο αυτό, αλλά χρησιμοποίησε την κουζίνα της για να παρασκευάσει χειροποίητα αρώματα και λοσιόν σώματος. Στην αρχή, πιθανόν ούτε η ίδια φανταζόταν, ότι μετά από χρόνια το project της θα έφτανε να πουληθεί στην L’Oreal. Και η ίδια θα χτίσει ένα brand πολλών εκατομμυρίων.

Ποια είναι όμως η συμβουλή που δίνει η businesswoman στους νέους επιχειρηματίες; Μιλώντας στο refinery29.com, εξηγεί: «Πρέπει να γνωρίζετε καλά τη δική σας ιστορία. Ρωτήστε τον εαυτό σας, τι είναι αυτό που έχετε βάλει στο brands σας και το κάνει διαφορετικό».

Και συμπληρώνει: «Να είστε σε θέση να πείτε την ιστορία σας πραγματικά καλά. Όλα εξαρτώνται, από το αν αναφέρετε την ιστορία σας με αγάπη, πάθος και αυθεντικότητα». Είναι σημαντικό, όπως καταλαβαίνουμε, όχι μόνο το να φτιάξεις κάτι, αλλά και το πως θα το μεταφέρεις στο κοινό. Αν το «μήνυμα» δεν φτάσει στους ανθρώπους, τότε δεν υπάρχει νόημα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + five =