αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ γνωστή αλυσίδα METRO επενδύει στο Welovesupermarket.gr

Η γνωστή αλυσίδα METRO επενδύει στο Welovesupermarket.gr

Στην αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου εισέρχεται ο όμιλος METRO της οικογένειας Παντελιάδη. Ένα χρόνο μετά την εξαγορά των Εν Ελλάδι δραστηριοτήτων του Βερόπουλου, η λιανεμπορική αλυσίδα απέκτησε μειοψηφικό ποσοστό στο online supermarket, Welovesupermarket.gr των αδελφών Ζήβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ημερησίας, οι τελικές υπογραφές ανάμεσα στις δυο πλευρές έπεσαν τη Δευτέρα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Πηγές της εταιρείας που μίλησαν σε μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πάντως ότι πρόκειται για το πρώτο, σημαντικό βήμα της METRO στο ηλεκτρονικό εμπόριο, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την άρτια και υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες της και τονίζουν ότι σκοπός της είναι να επενδύσει στρατηγικά σε αυτήν τη νέα προσπάθεια σε βάθος χρόνου, διερευνώντας μάλιστα όλες τις προοπτικές για μελλοντική επέκταση της συνεργασίας.

Η είσοδος της οικογένειας Παντελιάδη στο ηλεκτρονικό εμπόριο πραγματοποιείται σε μια στιγμή που οι ηλεκτρονικές πωλήσεις αρχίζουν να αναπτύσσονται και στην Ελλάδα καθώς ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται στο διαδίκτυο για τις αγορές τους και οι προοπτικές του χώρου φαίνονται ευοίωνες.

Το Welovesupermarket συνεργάζεται με 110 μεγάλους προμηθευτές και διαθέτει σε καθημερινή βάση 8.000 κωδικούς επώνυμων προϊόντων σε πάνω από 100.000 νοικοκυριά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − twelve =