αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Γερμανική Daimler εξαγόρασε το Taxibeat

Η Γερμανική Daimler εξαγόρασε το Taxibeat

Στην εξαγορά μίας από τις πιο ισχυρές ελληνικές startups των τελευταίων ετών, του Taxibeat, προχώρησε ο γερμανικός κολοσσός της αυτοκίνησης Daimler, εταιρεία η οποία παράγει και εμπορεύεται το σήμα της Mercedez Benz παγκοσμίως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το newsbeast.gr.

Σημειώνεται ότι ήδη η Daimler διαθέτει εφαρμογή μέσω της οποίας ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εντοπίσει το πλησιέστερο σε εκείνον όχημα. Η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει μέχρι στιγμής περισσότερα από 10.000.000 downloads και πάνω από 45.000 συνεργαζόμενα ταξί με εξάπλωση σε περισσότερες από σαράντα πόλεις σε έξι χώρες.

Επίσης διατηρεί μία ακόμα υπηρεσία μετακίνησης με την ονομασία car2go, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα σε κάποιον, να εντοπίζει ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart μέσα στην πόλη, και να μπορεί μέσω της ειδικής εφαρμογής να το νοικιάσει με ωρομίσθωση. Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται σε 29 τοποθεσίες 8 ευρωπαϊκών και νοτιοαμερικανικών χωρών με συμμετοχή κατά 75% της Daimler και κατά 25% της Europcar.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 5 =