αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ αυτοδημιούργητη εκατομμυριούχος Barbara Corcoran ρωτά για την οικογένεια, σε μια job interview. Και εξηγεί τον λόγο

Η αυτοδημιούργητη εκατομμυριούχος Barbara Corcoran ρωτά για την οικογένεια, σε μια job interview. Και εξηγεί τον λόγο

H Barbara Corcoran είναι μια αυτοδημιούργητη εκατομμυριούχος. Πρόκειται για τη γυναίκα που μετέτρεψε την The Corcoran Group, από μια επιχείρηση που είχε δάνειο 1.000 δολάρια, σε ένα κολοσσό αξίας 6 δισ. δολαρίων. Και δραστηριοποιείται στο πεδίο των ακινήτων.

Όταν η ίδια θέλει να προσλάβει κάποιον, κάνει μια ερώτηση- έκπληξη στον υποψήφιο. Του λέει: «Πες μου για την οικογένεια σου». Όπως εξηγεί η ίδια στο CNBC, «αν η οικογένεια του, δεν του έχει δώσει μια θετική στάση, δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το αλλάξω».

Η γνωστή businesswoman, εκτίμα ότι η θετική νοοτροπία και διάθεση σε νεαρή ηλικία είναι κομβική. Στο παρελθόν, όπως παραδέχεται, είχε προσλάβει ανθρώπους που είχαν ικανότητες στις πωλήσεις, αλλά δεν ήταν χαρούμενοι άνθρωποι. Μάλιστα, η Corcoran υποστηρίζει ότι αν βάλεις έστω και ένα τέτοιο άτομο, ανάμεσα σε 30 άλλους, είναι πολύ πιθανό να επηρεαστεί ολόκληρη η ομάδα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 16 =