αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ απάντηση της Apple για το πρόβλημα που έχει διαπιστωθεί στα νέα iPhone

Η απάντηση της Apple για το πρόβλημα που έχει διαπιστωθεί στα νέα iPhone

Οι πρώτοι τυχεροί πήραν στα χέρια τους τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus, που είναι διαθέσιμα εδώ και λίγες μέρες. Ωστόσο, είναι συχνό το φαινόμενο να παρουσιάζονται τα πρώτα προβλήματα και τα νέα iPhones της Apple, δεν αποτελούν εξαίρεση.

Για την ακρίβεια, υπήρξαν αναφορές χρηστών που έκαναν παράπονα για την αισθητή παρουσία στατικού θορύβου κατά την πραγματοποίηση κλήσεων από τα iPhone 8 ή iPhone 8 Plus τους. Ο αριθμός των ενοχλημένων κατόχων ήταν αρκετά μεγάλος ώστε να αναγκάσει την Apple σε επίσημη παραδοχή του προβλήματος, ξεκινώντας διεργασίες για την επίλυση του.

Ο στατικός θόρυβος δεν ακούγεται αν η κλήση μεταφερθεί σε ακουστικά, ηχείο ή τα stereo ηχεία του iPhone. Οι χρήστες τον ακούν μόνο αν συνομιλούν κανονικά, λαμβάνοντας τα ηχητικά κύματα από το ακουστικό της συσκευής πάνω από την οθόνη. Ο θόρυβος ακούγεται κατά την διάρκεια κλήσεων FaceTime.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει σήμερα το The Verge, η Apple δήλωσε πως το πρόβλημα επηρεάζει μόνο έναν “μικρό αριθμό κατόχων του iPhone 8 και iPhone 8 Plus”. Επιπλέον, ανέφερε ότι ετοιμάζει ένα software update που θα λύσει το πρόβλημα. Αυτό σημαίνει ότι τελικά δεν πρόκειται για πρόβλημα στο hardware. Δυστυχώς όμως δεν ανέφερε πότε θα γίνει διαθέσιμο το update.

Όπως σημειώνει το Techblog.gr, από τη μια είναι άκρως ενοχλητικό για όσους αποφάσισαν να αγοράσουν τα νέα iPhone, να διαθέσουν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που ζητά η Apple και να αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα. Από την άλλη όμως, το θετικό είναι ότι η Apple ανταποκρίθηκε άμεσα και η διόρθωση θα γίνει με ένα απλό update. Μένει να δούμε πόσο γρήγορα θα διατεθεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + 18 =