αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕφοριακοί «ντυμένοι» τουρίστες, έβαλαν λουκέτο στην παλιότερη καφετέρια της παραλίας του Βόλου

Εφοριακοί «ντυμένοι» τουρίστες, έβαλαν λουκέτο στην παλιότερη καφετέρια της παραλίας του Βόλου

Με βερμούδες, κοντά μπλουζάκια, σαγιονάρες και σακίδια, οι εφοριακοί  που παρίσταναν τους τουρίστες πραγματοποίησαν εντατικούς ελέγχους για την έκδοση αποδείξεων και την ύπαρξη μηχανημάτων POS, από την Παρασκευή έως και την Κυριακή στον Βόλο.

Η «παρέα» των τουριστών-εφοριακών, το Σάββατο το βράδυ πήγε στην παλαιότερη καφετέρια στην παραλία του Βόλου, κάθισε και παρήγγειλε στο σερβιτόρο, που πήγε για την παραγγελία, αλλά λίγη ώρα αργότερα κι αφού είχαν παρατηρήσει τι συμβαίνει, χωρίς να προκαλέσουν υποψίες, αποκάλυψαν την πραγματική τους ταυτότητα και προχώρησαν σε έλεγχο στα τραπεζάκια.

Εφοριακοί που παρίσταναν τους τουρίστες σφράγισαν την παλαιότερη καφετέρια στην παραλία του Βόλου (εικόνες)

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν σχεδόν 30 τραπεζάκια χωρίς απόδειξη και ο πέλεκυς έπεσε βαρύς, με πρόστιμο 10.000 ευρώ και λουκέτο στην καφετέρια έως και την Τρίτη στις 4 απόγευμα. Το λουκέτο και η σφράγιση του καταστήματος, έγιναν το απόγευμα της Κυριακής, όπως διαβάζουμε στην Athens Voice.

Έγινε γνωστό ότι οι εφοριακοί επέβαλλαν πρόστιμα και σε άλλα μαγαζιά του Βόλου για τη μη έκδοση αποδείξεων, όπως τσιπουράδικα, καφετέριες και μπαρ, αλλά η περίπτωση της καφετέριας ήταν και η πλέον σοβαρή αφού χαρακτηρίζεται από την ιστορικότητά της και το πασίγνωστο όνομά της.

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας μιλώντας στο thessaliatv, δήλωσε πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την διενέργεια των ελέγχων. Όμως, υποστηρίζει ότι υπό αυτή την μορφή είναι δώρο – άδωρο καθώς θα μπορούσε η πολιτεία να επιβάλλει την σύνδεση των ταμειακών μηχανών απευθείας με το υπουργείο Οικονομικών, ώστε να ελέγχονται online οι καταστηματάρχες για την έκδοση των αποδείξεων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + 20 =