αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Ετοιμάζουμε smartphone που η οθόνη θα καλύπτει όλο το μπροστινό μέρος», λέει ο CEO της Huawei

«Ετοιμάζουμε smartphone που η οθόνη θα καλύπτει όλο το μπροστινό μέρος», λέει ο CEO της Huawei

Η ανακοίνωση του bezel-less Xiaomi Mi MIX τον περασμένο Νοέμβριο μαγνήτισε το ενδιαφέρον πολλών κατασκευαστών, συνειδητοποιώντας άμεσα την ανάγκη διάθεσης μιας τέτοιας συσκευής και από αυτούς. Το LG G6 με την οθόνη Full Vision αποτελεί το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα, ενώ σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και τις προτάσεις της Samsung, με τα Galaxy S8 και S8+. Τώρα μπαίνει στο παιχνίδι και η Huawei, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ετοιμάζει τη διάθεση μιας τέτοιας συσκευής, με bezel-less design.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ενόψει της έναρξης κυκλοφορίας των Huawei P10 και P10 Plus στη Κίνα, ο CEO της Huawei, Richard Yu, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία του εργάζεται πάνω σε ένα νέο smartphone, στο οποίο η οθόνη θα καταλαμβάνει όλο το μπροστινό μέρος. Ναι, καλά καταλάβατε, χωρίς καθόλου bezels.

Ωστόσο, πηγές που επικαλείται το Digitallife.gr κάνουν λόγο ότι ένα τέτοιο smartphone δε θα κυκλοφορήσει σύντομα, καθώς το όλο project βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πρώιμο στάδιο και μένει να τελειοποιηθεί προκειμένου να προσφέρει μια πολύ καλή εμπειρία κατά τη χρήση, όπως είναι άλλωστε και ο στόχος.

Η Xiaomi από την άλλη μεριά, ήδη εργάζεται πάνω στον διάδοχο του Mi MIX, μια συσκευή που λέγεται ότι θα έρθει με screen-to-body ratio της τάξεως του 93%, 2% περισσότερο από το αρχικό μοντέλο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + one =