αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕτοιμάζονται δύο smartphones Blackberry (με λογισμικό Android)

Ετοιμάζονται δύο smartphones Blackberry (με λογισμικό Android)

Το νέο μοντέλο της BlackBerry, το οποίο εκτιμάται ότι θα έχει προσιτό χαρακτήρα, αναμένεται να εμφανιστεί σύντομα.

Το BlackBerry Mercury, σύμφωνα με τις περισσότερες πηγές στο Διαδίκτυο, θα είναι ένα νέο smartphone της εταιρείας με πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY, ενώ στον τεχνολογικό εξοπλισμό του θα υπάρχει η οπτική τεχνολογία της Sony στις κάμερες, με την μπροστινή να είναι στα 8 Megapixel και η πίσω στα 12 Megapixel. Όπως αναφέρει το τεχνολογικό site Pestaola.gr, το στοιχείο που θα ξεχωρίζει εδώ θα είναι η λειτουργία του αισθητήρα της Sony που θα έχει μέγεθος 1,12 μm pixels, στοιχείο που εκτιμάται ότι θα βοηθά τη φωτογράφιση κάτω από όλες τις συνθήκες.

Η BlackBerry, όμως, δεν ετοιμάζει μόνο το Mercury, καθώς η διαδικτυακή φημολογία βρίθει αναφορών για ένα νέο προσιτό μοντέλο, με τον κωδικό BBC-100-1, για το οποίο αναφέρεται ότι θα υπάρχει οθόνη είτε 5.5, είτε 4.5 ιντσών, σε ανάλυση 720p, με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 425 και μνήμη RAM 4 GB. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα είναι στα 32 GB, με τη χωρητικότητα της μπαταρίας του να φτάνει τα 3.000 mAh. Σε όλες τις νέες προτάσεις της BlackBerry, το λειτουργικό σύστημα θα είναι το Android 7.0 Nougat.

Ειδικά για το BBC-100-1, σημειώνεται ότι θα είναι μία προσιτή σε κόστος συσκευή, η οποία θα απευθύνεται σε ένα μαζικότερο κοινό από το μοντέλο με το όνομα Mercury.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 3 =