αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕτοιμάζεται το Xiaomi Mi Mix 2 και θα είναι… όλο οθόνη

Ετοιμάζεται το Xiaomi Mi Mix 2 και θα είναι… όλο οθόνη

Η Xiaomi δεν χάνει το χρόνο της, αφού ήδη επιβεβαιώνει ότι ασχολείται με το Mi Mix δεύτερης γενιάς.

Παρόλο που το πρώτο μοντέλο Xiaomi Mi Mix παρουσιάστηκε το περασμένο φθινόπωρο, οι Κινέζοι επιβεβαιώνουν ότι ετοιμάζουν τη δεύτερη πρότασή τους αναφορικά με ένα smartphone που θα έχει μεγάλο μέγεθος οθόνης και μηδενικά περιθώρια στο πλαίσιο γύρω από την οθόνη αυτή. Το Xiaomi Mi Mix 2 αναμένεται να έχει πινελιές σχεδιασμού από τον διάσημο Philippe Starck, ο οποίος είχε βοηθήσει και στο σχεδιασμό του πρώτου μοντέλου.

Όπως σημειώνει το Pestaola.gr, οι πρώτες φήμες κάνουν λόγο για οθόνη διαγωνίου 6,4 ιντσών, ή λίγο μικρότερης, αλλά σε κάθε περίπτωση το νέο μοντέλο θα ανήκει στην κατηγορία των phablets. Τα όρια της οθόνης θα είναι πρακτικά ανύπαρκτα στο μπροστινό μέρος, με το κυρίαρχο στοιχείο στην πρόσοψη να είναι η οθόνη.

Το Xiaomi Mi Mix και στη νεώτερη εκδοχή τους αναμένεται να έχει τεχνολογία υπερήχων από την Elliptic Labs προκειμένου να μην υπάρχει αισθητήρας εγγύτητας στο μπροστινό μέρος της οθόνης και να κλείνει η οθόνη όταν πλησιάζει στο αυτί του κατόχου του. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στην Xiaomi να εκμηδενίζει τα όρια του πλαισίου, χωρίς να είναι ανάγκη να βάζει έναν αισθητήρα εγγύτητας στο κάτω μέρος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 2 =