αρχικηVIRALΕταιρία από την Φινλανδία σε πληρώνει για να βγάζεις φωτογραφίες στο μαγευτικό Rovaniemi

Εταιρία από την Φινλανδία σε πληρώνει για να βγάζεις φωτογραφίες στο μαγευτικό Rovaniemi

Αν κάποιος είναι θετικός να εργαστεί στο εξωτερικό, τότε ίσως αποτελεί μια ευκαιρία: Να πας στο μαγευτικό Rovaniemi στην Φινλανδία και να πληρώνεσαι ως φωτογράφος. Μια τέτοια αγγελία έχει δημοσιεύσει η Beyond Arctic. Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία ταξιδιωτικά γραφεία της περιοχής.

«Δημιουργούμε μοναδικές εμπειρίες για τους επισκέπτες μας που αναζητούν αυθεντικότητα και ιδιωτικοτητα», σημειώνει η εταιρία.

Η εταιρία έχει ανοίξει την θέση του Photography Guide, για τον χειμώνα που έρχεται μπροστά μας. «Αν έχετε εμπειρία στις φωτογραφήσεις και θέλετε να μοιραστείτε αυτή τη γνώση οδηγώντας τις περιηγήσεις και τις αποστολές μας ένα βήμα πιο βαθιά στη φύση, θα μπορούσατε να είστε το πρόσωπο που ψάχνουμε!», λέει η αγγελία.

Και συμπληρώνει: «Μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα καινοτόμο και περιπετειώδες εργασιακό περιβάλλον στην αναπτυσσόμενη εταιρία μας με ανταγωνιστικό μισθό». Απαραίτητο πέρα από τις γνώσεις στην φωτογραφία, είναι το να μιλάς Αγγλικά. Μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου με την ένδειξη “Photography guide” στο contact@beyondarctic.com.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + 16 =