αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕργαζόμενοι του Σκλαβενίτη κατηγορούν την εταιρία για «επικοινωνιακά παιχνίδια» γύρω από την σύμβαση εργασίας

Εργαζόμενοι του Σκλαβενίτη κατηγορούν την εταιρία για «επικοινωνιακά παιχνίδια» γύρω από την σύμβαση εργασίας

Στον επικοινωνιακό «βομβαρδισμό» γύρω από τη νέα επιχειρησιακή Σύμβαση, που «έχει αφήσει στο σκοτάδι τους ίδιους τους εργαζόμενους», αναφέρεται η «Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων» στα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της “Επιτροπής Αγώνας”, «όλα ξεκίνησαν με την ανακοίνωση της εργοδοσίας και τα μισόλογα περί μισθολογικού και εργασιακού εξορθολογισμού», ενώ ακολούθησαν δεκάδες αναρτήσεις στο διαδίκτυο, στις οποίες αναφέρονταν ορισμένοι από τους όρους. «Αλήθεια, αν είναι τόσο καλή αυτή η Σύμβαση όπως την παρουσιάζουν μέσω ανακοινώσεων και δημοσιευμάτων, γιατί δεν την δίνουν στους εργαζόμενους και στη δημοσιότητα;», σχολιάζει η Επιτροπή Αγώνα. Η εν λόγω Σύμβαση δεν έχει δοθεί μέχρι σήμερα στους εργαζόμενους, ούτε στα κλαδικά σωματεία εμποροϋπαλλήλων, παρά τα σχετικά αιτήματά τους.

Να σημειωθεί ότι η περιβόητη σύμβαση στην εταιρεία Σκλαβενίτης δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα παρά τις αρχικές ανακοινώσεις, διοίκησης και σωματείου, για τα θετικά στοιχεία που περιέχει.

Πηγή: Economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × four =