αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕπτά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις για το Praktiker της Οδού Πειραιώς

Επτά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις για το Praktiker της Οδού Πειραιώς

Και ποιος δεν έχει περάσει από το Praktiker της οδού Πειραιώς στα είκοσι και πλέον χρόνια της λειτουργίας του. Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε εκεί και ο Πριμ Γουάτσα, ο «Καναδός Γουόρεν Μπάφετ», και βασικός επενδυτής των ελληνικών Praktiker την περίοδο που πραγματοποιούνταν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου καταστήματος. Ενός καταστήματος που είχε και έχει αρκετά στοιχεία που το κάνουν να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ας τα δούμε λοιπόν:

AdTech Ad1. Είναι το δεύτερο κατάστημα Praktiker που άνοιξε στην Ελλάδα. Πάνω από τους χώρους του καταστήματος φιλοξενούνται τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

2. Διαθέτει τους περισσότερους εργαζόμενους από όλα τα καταστήματα και την πρωτοκαθεδρία σε άνδρες.

3. Ένας μεγάλος αριθμός από τα άτομα που είχαν προσληφθεί από την έναρξη του καταστήματος, 24 χρόνια πριν, συνεχίζει να εργάζεται στην εταιρεία.

4. Μετά τα επανεγκαίνια του, αντικατοπτρίζει το νέο concept και μοντέλο λειτουργίας που θα εφαρμοστεί σταδιακά σε όλο το δίκτυο της Praktiker στην Ελλάδα.

5. Η συνολικά άνω των 2 εκατ. ευρώ επένδυση για την ανακαίνιση του, είναι η μεγαλύτερη που έχει υλοποιηθεί ποτέ από την Praktieker Hellas στην χώρα.

6. Στο ανακαινισμένο Praktiker υπάρχει ένα νέο τμήμα με την ονομασία “Praktiker Deco” με ολοκληρωμένες προτάσεις στον χώρο της διακόσμησης.

7. Το νέο concept παρουσιάζει σημαντικές αλλαγές και παρεμβάσεις, όπως : νέα, φωτεινά ράφια που αναδεικνύουν καλύτερα τα προϊόντα, νέο δάπεδο και LED φωτισμός τελευταίας τεχνολογίας, νέα σήμανση καθώς και νέα διάταξη και παρουσίαση εμπορευμάτων.

Πηγή: News247.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − thirteen =