αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕπειδή εσείς το ζητήσατε: Εδώ μπορείτε να κάνετε αίτηση για τη θέση του «CEO στο Κανκούν»

Επειδή εσείς το ζητήσατε: Εδώ μπορείτε να κάνετε αίτηση για τη θέση του «CEO στο Κανκούν»

Χτες, Κυριακή, δημοσιεύσαμε την αγγελία που έχει αναρτήσει η τουριστική ιστοσελίδα Cancun.com. Τι αφορά αυτή; Η εταιρία ψάχνει έναν CEO. Αλλά διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει. Συγκεκριμένα, ο άνθρωπος που θα επιλεγεί, θα κάνει διακοπές σε μαγευτικά μέρη, θα βρεθεί σε ξενοδοχεία, θα πιει εξωτικά ποτά. Για 6 μήνες. Και θα πληρωθεί με 10.000 δολάρια για κάθε μήνα. Συνολικά, δηλαδή, η εταιρία θα προσφέρει 60.000 δολάρια (η καθαρή αμοιβή, ίσως είναι κατά κάτι λιγότερη).

Ουσιαστικά, το μόνο που θα έχει να κάνει ο άνθρωπος αυτός, θα είναι να αναρτά στα social media όλα όσα βλέπει και κάνει στο ταξίδι του. Θα παρουσιάζει τις εμπειρίες του. Χαρακτηριστικό είναι το όνομα της θέσης: «Διευθυντής Εμπειριών του Κανκούν» (Cancun Experience Officer-CEO).

Από τη στιγμή που το It’s Possible δημοσίευσε τη σχετική είδηση, αρκετοί ρωτάτε το που μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας. Εντάξει, μας κάνατε υπερήφανους που έχουμε τόσο… τρελούς αναγνώστες. Έτσι, κάναμε την σχετική έρευνα και βρήκαμε το «μαγικό» link, όπου μπορείτε να κάνετε την αίτηση σας.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να μπουν ΕΔΩ. Όπως θα δείτε παρουσιάζονται μερικές βασικές πληροφορίες για το τι ακριβώς ζητά η εταιρία. Στην αριστερή πλευρά, θα δείτε σε κάποιο σημείο την ένδειξη «APPLY NOW». Μόλις κάνετε κλικ εκεί, θα σας ανοίξει η ηλεκτρονική αίτηση για να την συμπληρώσετε.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 17 Δεκεμβρίου. Αν πάντως πάρει τη θέση κάποιος από εσάς, μην ξεχάσει να μας στείλει μερικές φωτογραφίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + two =