αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕπίσημο: Το iPhoneX έρχεται στην Ελλάδα στις 3 Νοεμβρίου

Επίσημο: Το iPhoneX έρχεται στην Ελλάδα στις 3 Νοεμβρίου

Η iSquare, o επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι οι προπαραγγελίες για το νέο iPhone Χ, το μέλλον των smartphone, με νέο επαναστατικό σχεδιασμό και με μια εντυπωσιακή οθόνη χωρίς περιθώρια, ξεκινούν από τις 27 Οκτωβρίου στις 10.00πμ, ενώ η εμπορική του διάθεση αρχίζει από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου μέσα από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της. Το δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών Apple διαθέτει όλα τα τελευταία προϊόντα Apple συμπεριλαμβανομένου και τη νέα γενιά iPhone 8 και iPhone 8 Plus.

Το iPhone X διαθέτει έναν εκπληκτικό σχεδιασμό από γυαλί και αλουμίνιο με μια εκθαμβωτική οθόνη Super Retina HD 5,8 ιντσών με HDR και True Tone, έχει την δυνατότητα να φορτίζει ασύρματα και είναι ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη. Η προηγμένη αναγνώριση προσώπου ξεκλειδώνει με ασφάλεια το iPhone X με μία μόνο ματιά, ενώ η κορυφαία ισχύς του A11 Bionic, του πιο ισχυρού και έξυπνου chip που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε smartphone, επιτρέπει εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας σε παιχνίδια και apps. Οι επανασχεδιασμένες δύο κάμερες στην πίσω πλευρά, διαθέτουν διπλή οπτική σταθεροποίηση εικόνας, νέο φίλτρο χρωμάτων, pixel με μεγαλύτερο βάθος και ταχύτατους φακούς για εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η Κάμερα TrueDepth, η οποία επιτρέπει την αναγνώριση προσώπου (Face ID), προσφέρει την επιλογή “Πορτρέτο” με το νέο “Φωτισμό Πορτρέτου” στην μπροστινή κάμερα για εκπληκτικές selfie. Παράλληλα, δίνει “ζωή” στα Animoji, καθώς συλλέγει και αναλύει πάνω από 50 διαφορετικές κινήσεις των μυών του προσώπου, παρουσιάζοντας τα emoji με ένα νέο διασκεδαστικό τρόπο. Είναι σχεδιασμένο με το πιο ανθεκτικό γυαλί που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε smartphone και με μια λωρίδα από ανοξείδωτο ατσάλι και διατίθεται σε δύο υπέροχα φινιρίσματα Silver και Space Gray.

Το iPhone X καλωσορίζει το μέλλον και σηματοδοτεί τη νέα εποχή iPhone.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προπαραγγείλουν τo νέo iPhone X από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου και να το αγοράζουν από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου μέσα από το επίσημο δίκτυο μεταπωλητών Apple της iSquare στην Ελλάδα: iStorm, Κωτσόβολος, Media Markt, Πλαίσιο, Public, You.gr, Document, iSystem.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + 17 =