αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕπίσημο: Στις 12 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του iPhone 8- Τι άλλο αναμένεται να παρουσιάσει η Apple

Επίσημο: Στις 12 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του iPhone 8- Τι άλλο αναμένεται να παρουσιάσει η Apple

Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ότι το event της Apple για την παρουσίαση των νέων της προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου, με την Apple να στέλνει τις δημοσιογραφικές προσκλήσεις.

Η Apple έστειλε τις προσκλήσεις για το επόμενο μεγάλο event της στις 12 Σεπτεμβρίου, όπου αναμένεται να παρουσιάσει το επόμενο iPhone, και ανανεωμένες εκδόσεις του Apple Watch, της Apple TV και του iOS.

Για την ακρίβεια, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει στην εκδήλωση τρία νέα iPhones, το iPhone 8 και αναβαθμισμένες εκδόσεις των iPhone 7 και 7 Plus με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, όπως διαβάζουμε στο Techblog.gr.

Όσον αφορά στην Apple TV, ακούγεται ότι η Apple έχει στα σκαριά μια νέα 4K Apple TV ενώ το Apple Watch θα έρχεται με LTE.

Από τα προϊόντα βέβαια, το πιο αναμενόμενο είναι το iPhone 8, καθώς πέρα από τα renders που έχουμε δει, απομένουν διάφορα ερωτήματα αναπάντητα, όπως για το αν θα έχει σίγουρα αναγνώριση προσώπου, αν θα έχει αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη, αν θα έχει ασύρματη φόρτιση, αν θα έχει πιο τσουχτερή τιμή κλπ.

Πάντως η πρόσκληση όπως βλέπετε είναι απλή και δεν αναφέρει πολλά μόνο: “Ας συναντηθούμε στο μέρος μας”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο Steve Jobs στο νέο κάμπους Apple Park στο Cupertino.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 − 4 =