αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕπίσημο: Η solar οροφή του Elon Musk γίνεται διαθέσιμη για παραγγελίες τον ερχόμενο μήνα

Επίσημο: Η solar οροφή του Elon Musk γίνεται διαθέσιμη για παραγγελίες τον ερχόμενο μήνα

Η solar οροφή σπιτιών που παρουσίασε η Tesla το περασμένο έτος, παίρνει σάρκα και οστά. Όπως ανακοίνωσε ο Elon Musk, η οροφή αναμένεται να γίνει διαθέσιμο προς παραγγελίες τον Απρίλιο. Πρόκειται για μια οροφή που θα συλλέγει ενέργεια από τον ήλιο και έτσι θα ηλεκτροδοτεί το εκάστοτε σπίτι. Ενώ ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, είναι ότι εξωτερικά θα μοιάζει σαν μια κανονική, παραδοσιακή οροφή. Παράλληλα, το κόστος της κατασκευής και εγκατάστασης, θα πλησιάζει πολύ αυτό μιας κοινής οροφής.

Το καινοτόμο προϊόν, απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να κάνουν εξοικονόμηση ενέργειας, να αυξήσουν την μεταπολιτική αξία του ακινήτου τους ή απλά να πάρουν στα χέρια τους την ενέργεια του σπιτιού τους. Η solar οροφή, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε 4 βασικά στιλ- εμφάνισης. Το κάθε ένα από αυτά, θα αντιστοιχεί σε παραδοσιακά μοντέλα οροφών που έχουμε δει τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο, αρχικά αναμένεται να δούμε μόνο ένα από αυτά τα μοντέλα.

Όπως σημειώνει το TechCrunch, οι παραπάνω ανακοινώσεις, δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι θα δούμε και τις πρώτες εγκαταστάσεις τέτοιων οροφών τον ερχόμενο μήνα. Είναι πολύ πιθανό, η Tesla να δημιουργήσει μια λίστα προ- παραγγελιών και να ξεκινήσει την μαζική παραγωγή λίγο πιο μετά, μέσα στο 2017.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 5 =