αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕπίσημο: Η Apple εξαγόρασε την διάσημη εφαρμογή Shazam

Επίσημο: Η Apple εξαγόρασε την διάσημη εφαρμογή Shazam

Οι πληροφορίες είχαν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες, όμως πλέον είναι επίσημο: Η Apple πραγματοποίησε κίνηση- ματ και εξαγόρασε την γνωστή εφαρμογή Shazam. Όπως αναμενόταν, το deal έκλεισε με ένα τίμημα που φτάνει στα 400.000.000 δολάρια.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Shazam και η ταλαντούχα ομάδα της θα ενταχθούν στην Apple», δήλωσε στο The Verge, ένας εκπρόσωπος της Apple.

Και συμπλήρωσε: «Το Apple Music και η Shazam ταιριάζουν, μοιράζονται ένα πάθος για την ανακάλυψη μουσικής και προσφέρουν εξαιρετικές μουσικές εμπειρίες στους χρήστες. Έχουμε συναρπαστικά σχέδια και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Shazam, όταν οριστικοποιηθεί τυπικά η συμφωνία». Με αυτή την κίνηση, η Apple θέλει να κοντράρει ανταγωνιστικές πλατφόρμες, όπως τα Spotify και Google Play Music.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε ότι η Shazam έχει συνάψει συμφωνία για να γίνει μέρος της Apple», σημείωσε από την πλευρά της η Shazam. Με την εταιρία να τονίζει ότι στόχος της είναι να συνεχίζει να καινοτομεί και να παρέχει «μαγεία» στους πάρα πολλούς χρήστες της. Σημειώνεται, ότι η συμφωνία μεταξύ Apple και Shazam, αναμένεται να κλείσει τυπικά μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 5 =