αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕντυπωσιακό: Το drone που μπορεί να «δει» κάποιον άνθρωπο και να τον ακολουθήσει

Εντυπωσιακό: Το drone που μπορεί να «δει» κάποιον άνθρωπο και να τον ακολουθήσει

Είναι δεδομένο ότι τα drones εξελίσσονται όλο και περισσότερο, όσο περνά ο καιρός. Με τη την αγοραστική ζήτηση, επίσης να πολλαπλασιάζεται. Υπάρχει ένα drone το οποίο μάλιστα διαθέτει κάποιες εντυπωσιακές δυνατότητες.

Είναι το Mavic Pro της εταιρίας DJI. Τι διαφορετικό μπορεί να κάνει αυτό; Μια από τις high-tech λειτουργίες τις οποίες διαθέτει, είναι η δυνατότητα να να εντοπίσει έναν άνθρωπο που βρίσκεται στο οπτικό του πεδίο και να στρέψει την κάμερα του προς τα εκεί ή ακόμα και να τον ακολουθήσει ενώ αυτός κινείται.

Για όσους έπαιζαν ή παίζουν βιντεοπαιχνίδια, θα θυμούνται ότι σε κάποια από αυτά μπορούσες να «λοκάρεις» τον αντίπαλο. Κάπως έτσι ενεργεί και το συγκεκριμένο drone. Επίσης, έχει το θετικό ότι διπλώνει και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα, μέσα σε μια μικρή τσάντα.

Το συγκεκριμένο drone, θεωρείτε ιδανικό για αρχάριους χειριστές, αφού είναι αρκετά απλό στη χρήση του. Το χειριστήριο του συνδέεται με smartphone και μπορείς εύκολα να το κατευθύνεις στον ουρανό. Η τιμή του βέβαια είναι αρκετά «τσιμπημένη» και φτάνει τα 999 δολάρια. Στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις λειτουργίες του Mavic Pro.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας κόσμος που αλλάζει πολύ γρήγορα | Του Γιάννη Μπελεγρίνη

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + 6 =