αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕννέα Θεμελιώδη Επιχειρηματικά Concepts για Freelancers: Ένα ενδιαφέρον σεμινάριο έρχεται στις 29 Νοεμβρίου

Εννέα Θεμελιώδη Επιχειρηματικά Concepts για Freelancers: Ένα ενδιαφέρον σεμινάριο έρχεται στις 29 Νοεμβρίου

Σεμινάριο με θέμα «Εννέα Θεμελιώδη Επιχειρηματικά Concepts για Eλεύθερους Επαγγελματίες (Freelancers)», θα πραγματοποιήσει ο φωτογράφος και κινηματογραφιστής, Γιάννης Αγγέλου. Απευθύνεται σε όλους τους Ελεύθερους Επαγγελματίες και πιο πολύ σε ατομικές επιχειρήσεις, όπου όλη σχεδόν η δουλειά του επαγγέλματος – ή το συντριπτικό ποσοστό αυτής – γίνεται απο ένα άτομο, ανεξάρτητα απο το αν αυτό είναι φωτογράφος, διαφημιστής, καθηγητής ξένης γλώσσας, μαγαζάτορας, γραφίστας, ηλεκτρολόγος, γιατρός, γυμναστής, περιπτεράς, ταξιτζής ή web developer.

Θα παρουσιαστούν και συζητηθούν πολύ σημαντικά σκεπτικά (concepts), όπως η Τριαδικότητα των περισσοτέρων επαγγελμάτων, η έννοια της Ανταλαγής «Χρόνου για Χρήμα’», τα είδη και οι δυνατότητες Ανάπτυξης και Κλιμάκωσης (Scaling) της απόδοσης κάθε μικρής επιχείρησης, η «80/20 Αρχή του Παρέτο», της Πολλαπλασιαστικής Επίδοσης (10X), των Aυτοματοποιήσεων κάθε είδους και της Στρατηγικής Εξόδου. Η εισήγηση μπορεί να αποβεί πολύ χρήσιμη ακόμα και σε επαγγελματίες που δουλεύουν με μισθό σε κάθε είδους επιχειρήσεις. Μετά την εισήγηση θα ακολουθήσει συζήτηση. Στους παρευρισκόμενους θα μοιραστούν τυπωμένες σημειώσεις και περισσότερες θα αποσταλούν ηλεκτρονικά.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο «Biscotto», στο Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, ώρα 20:15.

Ο Γιάννης Αγγέλου είναι φωτογράφος και επιχειρηματίας, απο το 1992, με έδρα την Θεσσαλονίκη. Εχει ασχοληθεί με την διαφημιστική φωτογραφία (προϊόντα, φαγητά, εσωτερικοί χώροι) και τον Γάμο. Εχει συμμετάσχει σε περίπου 10+ ατομικές και ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας. Απο το 2002 οι εικόνες του προωθούνται παγκόσμια μέσα απο τράπεζες εικόνων (Φωτοθήκες): www.Alamy.com (Αγγλία) και www.Stockfood.com (Γερμανία).

Η δουλειά του τον εχει ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική και μέρη της Ασίας. Είναι εκπαιδευτής φωτογραφίας (Πυθαγόρας, American Farm School, προσωπικά workshops) και αυτό τον καιρό ολοκληρώνει το πρώτο του βιβλίο σχετικά με την Destination Wedding Photography (Φωτογραφία Γάμου ‘Προορισμού’), όπως και έναν νέο κύκλο φωτογραφικής online και offline εκπαίδευσης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 4 =