αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕκδήλωση #giakaloskopo του Fably, στον χώρο του Athens Center for Entrepreneurship and Innovation

Εκδήλωση #giakaloskopo του Fably, στον χώρο του Athens Center for Entrepreneurship and Innovation

Το Fably ενώνει τις δυνάμεις του με την κοινότητα των συγγραφέων για την διοργάνωση ενός event #giakaloskopo! Σε μια συντονισμένη προσπάθεια και σε συνεργασία με ένα σύνολο συγγραφέων, το Fably δημιουργεί ένα όμορφο και Χριστουγεννιάτικο mini-book, γεμάτο από υπέροχες, μικρές ιστορίες και αφιερώσεις από γνωστούς και ανερχόμενους συγγραφείς. Τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά στον Σύλλογο “Φλόγα”.

Γιατί τώρα;

«Οι ημέρες των Χριστουγέννων καταφθάνουν και στο Fably νιώθουμε την υποχρέωση να προσφέρουμε, με το δικό μας τρόπο, μέσα από τη δραστηριοποίηση στο χώρο της συγγραφής ιστοριών και όσο είμαστε ικανοί, στους συνανθρώπους μας. Έτσι, επιλέγουμε αυτές οι ημέρες, να αποτελέσουν την αρχή μιας μόνιμης προσπάθειας να βοηθήσουμε όσους πραγματικά το χρειάζονται. Όχι μόνο τις γιορτινές ημέρες, αλλά όλες τις ημέρες» σημειώνει το Fably στην ανακοίνωση του.

Τι θα δούμε;

Οι συμμετέχοντες θα ζήσουν έναν μοναδικό μαραθώνιο συγγραφής, που στοχεύει στο να τους κάνει να οξύνουν την φαντασία τους, να πιστέψουν στην μαγεία των Χριστουγέννων και να δημιουργήσουν τις πιο υπέροχες ιστορίες με τα πλέον σύγχρονα μέσα, για τα παιδιά της “Φλόγας”.

Που και πότε;

Στις 10 Δεκεμβρίου, στο ACEin, Κεφαλληνίας 46, από τις 10:00 εως τις 19:00, συγγραφείς, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες, καλούνται να δημιουργήσουν τις δικές τους μικρές Χριστουγεννιάτικες ιστορίες που θα τυπωθούν στο μοναδικό Fably mini-book. Το mini-book θα διατεθεί μέσω φυσικών σημείων πώλησης στο κέντρο της Αθήνας.

Όλα τα έσοδα από το πρώτο Fably mini-book θα διατεθούν στον Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια “Φλόγα”, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης ενός από τα σημαντικότερα έργα εν δράσει στην Ελλάδα. #giakaloskopo

Αν θέλεις να γίνεις κομμάτι της δράσης #giakaloskopo το μόνο που χρειάζεται είναι η συμπλήρωση της ειδικής φόρμας.
Δήλωσε συμμετοχή εδώ: https://goo.gl/ECjmm7

Λίγα Λόγια για την “Φλόγα”

Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Στην Φλόγα συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες και αγωνιζόμαστε για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

*Ο Σύλλογος “Φλόγα” λειτουργεί σαν αποδέκτης της δωρεάς και σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκεται στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

Λίγα Λόγια για το Fably

Το Fably είναι η πρώτη μεγάλη πλατφόρμα δημιουργίας ιστοριών στην Ελλάδα. Ένα εγχείρημα που δίνει χώρο σε λάτρεις των ιστοριών, σε «βιβλιοφάγους» και γενικότερα σε ανθρώπους που τους αρέσει να γράφουν, να δημιουργούν ή να διαβάζουν. Το Fably αποτελείται από φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συγκεκριμένα, από τους Κωνσταντίνο Κοπανίδη ( Founder, CEO, Backend developer), Σωκράτη Χαρίση (Co-Founder, COO, Creative Director), Γιώργο Μετάκο (Co-Founder, Frontend Developer), Αθανασία Νικολαΐδου (Co-Founder, CBO, Partnerships ) και Αλκιβιάδη Πετρόχειλο (Research & Development, Animation Developer). Η ομάδα μοιράζεται το ίδιο πάθος για την τεχνολογία και τις υπέροχες ιστορίες. Με γνώσεις στο κομμάτι της πληροφορικής, του σχεδιασμού, του μάρκετινγκ και της επιχειρηματικότητας έχουν ως κύριο μέλημα να κάνουν τους ανθρώπους να δημιουργούν και να διαβάζουν περισσότερο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + seven =