αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕισιτήρια από 14 ευρώ έβγαλε η Sky Express για 24 ελληνικούς προορισμούς (Λίστα)

Εισιτήρια από 14 ευρώ έβγαλε η Sky Express για 24 ελληνικούς προορισμούς (Λίστα)

ια κρατήσεις θέσεων που θα γίνουν μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου και για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν προς 24 ελληνικούς προορισμούς από 1η Οκτωβρίου έως 31 Μαρτίου 2019, η Sky Express προσφέρει εισιτήρια από 14,90€ τελική τιμή.

Η τιμή αυτή ισχύει για συνδέσεις από και προς την Αθήνα με Ηράκλειο, Μύκονο, Νάξο, Μήλο, Κύθηρα, Πάρο, Ζάκυνθο, Σκιάθο, Κάρπαθο, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Κω, Κεφαλονιά, Λήμνο, Χανιά, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Σάμο, Αστυπάλαια, Κάλυμνο, Σύρο Ικαρία, Μυτιλήνη, Χίο.

Στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνονται αποσκευή και χειραποσκευή, δωρεάν είσοδος στο VIP Lounge και in-flight service.

Η τιμή εισιτηρίου των 14,90€ αφορά αναχωρήσεις από τα νησιά: Νάξο, Μήλο, Κήθυρα, Πάρο, Κάρπαθο, Σύρο, Αστυπάλαια, Κάλυμνο, Ικαρία. Οι αναχωρήσεις από Αθήνα προς τα παραπάνω νησιά επιβαρύνονται με επιπλέον φόρους αεροδρομίου και η τιμή εισιτηρίου είναι 36,54€, ενώ για όλες τις υπόλοιπες αναχωρήσεις από Αθήνα είναι 48,54€.

Για αναχωρήσεις από: Ηράκλειο, Χίο, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα και Λήμνο η τελική τιμή εισιτήριου είναι 26,9€. Για αναχωρήσεις από: Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Σαντορίνη, Μύκονο, Σάμο, Μυτιλήνη, Χανιά, Κω η τιμή εισιτηρίου είναι 29,19€ ενώ από τα αεροδρόμια της Ζακύνθου και της Σκιάθου είναι 32,07€.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + 1 =