αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕίσαι επιχειρηματίας και δεν ξέρεις τι να ποστάρεις στα social media; Εδώ είναι 4 καλές ιδέες που λειτουργούν

Είσαι επιχειρηματίας και δεν ξέρεις τι να ποστάρεις στα social media; Εδώ είναι 4 καλές ιδέες που λειτουργούν

Όλοι οι επιχειρηματίες ή social media managers έχουν βρεθεί σε αυτή τη θέση. Είναι τότε που γνωρίζεις ότι πρέπει να ποστάρεις κάτι στα social media, αλλά έχεις… στερέψει από καλές φρέσκες ιδέες. Και αρχίζεις και αναρωτιέσαι: Τι θέλει το κοινό μου; Πόσες φορές έχω κάνει το ίδιο πράγμα; Όσο πιο «επείγον» είναι να δημοσιεύσεις κάτι, τόσο πιο κενό γίνεται το μυαλό σου.

Ψυχραιμία. Υπάρχουν λύσεις. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να κάτσεις με σταυρωμένα χέρια. Τα social media χρειάζονται συνεχώς νέο περιεχόμενο. Άρα λοιπόν κάτι πρέπει να ποστάρεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Εδώ είναι 4 καλές ιδέες που λειτουργούν.

1# Κάνε σχετικές ερωτήσεις: Είναι σημαντική η αλληλεπίδραση με το κοινό σου. Ένας καλός τρόπος για να να το πετύχεις αυτό, είναι να κάνεις ανοιχτές ερωτήσεις, και να ζητήσεις την γνώμη τους για ένα θέμα που αφορά τη βιομηχανία σας.

2# Βάλε το κοινό… στα παρασκήνια: Οι ιδέες μπορεί να είναι γύρω σου. Κυριολεκτικά. Μόλις θέλεις να κάνεις ένα post, δες στο γραφείο σου. Υπάρχει κάτι ενδιαφέρον για το οποίο το κοινό θα έπρεπε να ξέρει; Μπορεί να είναι κάτι απλό όπως τα γενέθλια ενός εργαζομένου, η δημιουργία νέων γραφείων ή μερικά αξιοσημείωτα αποτελέσματα της επιχείρησης σου.

3# Λίστες: Κάτι που επίσης έχει μεγάλη πέραση, είναι οι λίστες. Δημοσίευσε λίστες βιβλίων ή sites που μπορεί να διαβάσει το κοινό σου. Και έχουν σχέση με τη βιομηχανία σου.

4# Δες τα δημοφιλή hasgtags για ιδέες: Παίζει ρόλο και τι είναι trend, την στιγμή που κάνεις το εκάστοτε post. Ένας απλός τρόπος για να το διαπιστώσεις αυτό, είναι να δεις τα δημοφιλή hashtags. Στη συνέχεια, αν υπάρχει κάποια ευκαιρία, κάνε μια σχετική ανάρτηση, χρησιμοποιώντας το hashtag που είναι μέσα στην λίστα και ταιριάζει στο πεδίο σου. Έτσι το brand σου θα εξαπλωθεί γρηγορότερα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − two =