αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕίσαι επιχειρηματίας ή startupper; Εδώ είναι τα 4 λάθη που πρέπει να αποφύγεις, όταν ποστάρεις στα social media

Είσαι επιχειρηματίας ή startupper; Εδώ είναι τα 4 λάθη που πρέπει να αποφύγεις, όταν ποστάρεις στα social media

Αν ήδη «τρέχεις» την δική σου επιχείρηση, μάλλον θα γνωρίζεις ότι τα social media είναι ένα από τα βασικά κανάλια που μπορούν να σε βοηθήσουν να αναπτύξεις το κοινό σου. Αλλά το να είσαι απλά παρών, δεν αρκεί. Άλλωστε, πλέον υπάρχει αρκετή «φασαρία» στο ίντερνετ, μέσα από την οποία πρέπει να ξεχωρίσεις.

Πρέπει να κινηθείς σωστά. Και να αποφύγεις τα λάθη που θα στρέψουν τους χρήστες… προς άλλα εταιρικά accounts. Για αυτά τα λάθη θα μιλήσουμε τώρα. Εδώ είναι 4 βασικά λάθη, τα οποία πρέπει να αποφύγεις όταν ποστάρεις από τα εταιρικά accounts σου στα social media.

1# Stock φωτογραφίες: Το κάνουν αρκετές εταιρίες. Και κάπου εκεί… ξεκινά το κακό. Αν ποστάρεις stock φωτογραφίες τις οποίες μπορεί να βρει ο καθένας, τότε θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις. Μη ξεχνάς ότι οι χρήστες σε ακολουθούν επειδή περιμένουν να τους προσφέρεις ένα μοναδικό περιεχόμενο.

2# Όχι πολλά hashtags: Είναι αλήθεια ότι τα hashtags βοηθούν στο να ανακαλύψουν οι χρήστες το εκάστοτε post σου. Όμως μην το παρακάνεις. Αν βάλεις υπερβολικά πολλά hashtags, τότε η ανάρτηση σου θα φαίνεται σαν spam. Και θα χαθεί το βασικό μήνυμα που θες να στείλεις.

3# Μην κάνεις γραμματικά λάθη: Δεν χρειάζονται πολλές επεξηγήσεις για αυτό.

4# Μην πιάνεις… όλη την επικαιρότητα: Είναι καλύτερο να αποφύγεις αναρτήσεις και σχόλια που αφορούν την τρέχουσα επικαιρότητα. Αν ήθελαν κάτι τέτοιο οι followers σου, θα ακολουθούσαν άλλα κανάλια. Εκτός αν μια είδηση της επικαιρότητας ταιριάζει πολύ με το πεδίο σου- τότε μπορείς να «παίξεις».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × three =