αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Είναι ΟΚ να είσαι λάθος μερικές φορές»: 4 TEDx ομιλίες που αξίζει να δει ένας επιχειρηματίας (και όχι μόνο)

«Είναι ΟΚ να είσαι λάθος μερικές φορές»: 4 TEDx ομιλίες που αξίζει να δει ένας επιχειρηματίας (και όχι μόνο)

Οι δυνατές TEDx ομιλίες που μπορεί να δει κάποιος είναι πραγματικά πολλές. Μιλάμε άλλωστε για έναν θεσμό που πραγματοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια (και στην Ελλάδα φυσικά). Από το stage των TEDx έχουν περάσει πολλοί ομιλητές και εμείς συγκεντρώσαμε 4 συγκεκριμένες τις οποίες αξίζει να δει ένας νέος επιχειρηματίας.

Είναι ομιλίες που μπορούν να βοηθήσουν στην προσωπική σου ανάπτυξη, να σε φτάσουν πιο κοντά στην επιτυχία σου όποια κι αν είναι αυτή, ενώ ίσως σε κάνουν να αλλάξεις οπτική για αρκετά πράγματα που βιώνεις στην ζωή σου.

Η Kathryn Schulz είναι συγγραφέας γνωστή κυρίως για τη δουλειά της στο The New Yorker και το Rolling Stones. Στην ομιλία της, αμφισβητεί τις κοινές παρανοήσεις σχετικά με την αποτυχία και τα λάθη στα οποία πέφτουμε. Και, αντίθετα, μας δείχνει ότι είναι εντάξει να γίνει το λάθος. Η πραγματοποίηση λαθών είναι απαραίτητη για την επιτυχία- αφού χωρίς αυτά δεν μαθαίνουμε.

 

Η Cameron Russell είναι μοντέλο. Στην ομιλία της μιλά για την σημασία του να έχουμε υψηλή αυτοπεποίθηση. Αλλά χωρίς να εστιάζουμε πάντα στην εξωτερική μας εμφάνηση. Είναι και το εσωτερικό που παίζει κομβικό ρόλο.

 

H Elizabeth Gilbert είναι συγγραφέας. Θα την δεις να μιλά για την επιτυχία, αλλά όχι μόνο για αυτό. Το ακόμα πιο σημαντικό είναι το πως θα παραμείνεις στον κορυφή όταν φτάσεις εκεί. Η επιτυχία είναι πιο δύσκολη να διατηρηθεί και να συνεχιστεί όταν έρθει. Ξαφνικά υπάρχει η πίεση για να διατηρηθεί, ακόμα και να ξεπεραστεί.

 

Η Meg Jay είναι μια πολύ καλή ακαδημαϊκός.Εδώ εξηγεί γιατί τα 30s δεν είναι τα νέα 20s. Στις μικρότερες ηλικίες, είναι εκεί ακριβώς που πρέπει να μάθεις συγκεκριμένα πράγματα, πριν έρθουν αυτά σε εσένα. Η ίδια σημειώνει πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει σχέδιο και προετοιμασία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 3 =