αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Είναι εύκολο να έχεις ιδέες. Είναι δύσκολο να τις μετατρέψεις σε επιτυχημένα προϊόντα»: 10 συμβουλές από τον Jeff Bezos

«Είναι εύκολο να έχεις ιδέες. Είναι δύσκολο να τις μετατρέψεις σε επιτυχημένα προϊόντα»: 10 συμβουλές από τον Jeff Bezos

Ξεκίνησε το δικό του success story το μακρινό 1995. Τότε που το ίντερνετ ήταν σε πολύ πιο αρχικό στάδιο, ενώ δεν υπήρχαν smartphones και social media. Τότε, ο Jeff Bezos αποφάσισε να ιδρύσει την Amazon. Λίγο καιρό πριν, είχε ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στην ιδέα του, μαζί με άλλα 3 άτομα και λίγα χρηματικά κεφάλαια του ίδιου και της οικογένειας του.

Πλέον η Amazon έχει έσοδα πάνω από 100 δισ. δολάρια το χρόνο, ενώ απασχολεί συνολικά 268.900 εργαζομένους. Ένα από τα μεγαλύτερα success stories που έχουμε δει στον πλανήτη. Στο πλανήτη που ζούμε τώρα, διότι… ο Jeff Bezos θέλει να πάει και αλλού. Με την διαστημική εταιρία Blue Origin που έχει επίσης ιδρύσει.

Μετά από όλη αυτή την πορεία, ο ίδιος έχει καταλήξει σε μερικά συμπεράσματα, τα οποίο μπορούν να σε βοηθήσουν στην επιχειρηματικότητα και στη ζωή γενικότερα. Όπως λέει είναι σημαντικό, για παράδειγμα, να δρας και να μη μένεις στις θεωρητικές ιδέες. Ενώ επίσης πρέπει να βρεις την ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής. Δες το top-10 των συμβουλών του Jeff Bezos, στο παραπάνω βίντεο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + four =