αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕίναι επίσημο: Το live video έρχεται στο Instagram

Είναι επίσημο: Το live video έρχεται στο Instagram

To live video έρχεται και στο Instagram! Ο CEO της πλατφόρμας, Kevin Systrom, αποκάλυψε σε συνέντευξη του στους Financial Times ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα προστεθεί λειτουργία ζωντανής μετάδοσης video μέσα από τη δημοφιλή εφαρμογή. Πρόκειται για ακόμα μία απόδειξη ότι η Facebook κυνηγά οτιδήποτε αφορά το video. Μη ξεχνάμε ότι το Instagram ανήκει πλέον στην «οικογένεια» του FB.

«Η ζωντανή μετάδοση είναι κάτι που μας ενθουσιάζει. Πιστεύω ότι θα ενισχύσει σημαντικά την εμπειρία χρήσης του Instagram. Εάν θέλω να συσφίξω τις σχέσεις μου με κάποιον, τότε το live streaming video θα βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά» τόνισε ο Systrom.

Ο Systrom (φωτο) δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες σχετικά με τις δυνατότητες και τη χρήση της λειτουργίας, ωστόσο, έχουν γίνει ήδη δοκιμές, και αυτό που θα δούμε θα είναι αρκετά κοντά στην αντίστοιχη λειτουργία του Facebook.

Σημειώνεται, ότι το It’s Possible είχε κάνει αναφορά από τις 22 Οκτωβρίου, στις πληροφορίες που έλεγαν ότι τα στελέχη του Instagram ετοιμάζουν την εν λόγω λειτουργία. Τώρα τα δεδομένα γίνονται πιο επίσημα, και όλα δείχνουν ότι σε λίγο καιρό το live video θα είναι κομμάτι του Instagram.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − one =