αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔύο σημαντικές πιστοποιήσεις έλαβε η ελληνική Warply

Δύο σημαντικές πιστοποιήσεις έλαβε η ελληνική Warply

H Warply, πρωτοπόρα εταιρεία στο Mobile Marketing και CRM, στο πλαίσιο παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε ψηφιακές πληρωμές, έλαβε δυο πολύ σημαντικές πιστοποιήσεις, σύμφωνα με τα διεθνή Πρότυπα ISO 27001:2013 και PCI DSS που βεβαιώνουν την ασφάλεια στη συλλογή και επεξεργασία δεδομένων καταναλωτή, δεδομένων ηλεκτρονικών αποδείξεων καθώς και ηλεκτρονικών πληρωμών.

Όντας μια από τις ελάχιστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα με τις δύο αυτές πιστοποιήσεις, η Warply έχει πιστοποιηθεί για την εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης για την Ασφάλεια των Πληροφοριών σε συμφωνία με το Πρότυπο ISO 27001:2013, για την φυσική αλλά και ηλετρονική ασφάλεια σε όλα τα υποσυστήματα m-commerce, m-wallet, m-invoicing, την ανάπτυξη λογισμικού και τέλος την Παροχή Υπηρεσιών Διαδικτυακού Μάρκετινγ. Επιπρόσθετα, η Warply έλαβε και τη διεθνή πιστοποίηση PCI DSS Payment Card Industry Data Security Standard) για την πιστοποίηση και την ασφάλεια σε ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω καρτών.

Όπως δήλωσε ο CEO και Ιδρυτής της Warply, Γιάννης Δοξαράς, «Με την λήψη των πιστοποιήσεων, η Warply ολοκληρώνει ένα δωδεκάμηνο κύκλο επένδυσης σε fintech τεχνολογίες αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ, ώστε να γεφυρώσει το κενό της υιοθέτησης των ηλεκτρονικών πληρωμών στο κινητό στην Ευρωπαική SEPA αγορά. Η Warply πιστή στις αξίες της για διαύγεια και ασφάλεια των υπηρεσιών της θα συνεχίσει να επενδύει σε σημαντικά άυλα στοιχεία ενεργητικού».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + 3 =