αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔύο νέα καταστήματα ανοίγει το brand JYSK στην Ελλάδα στις 31 Αυγούστου- Θέλει να ανοίξει 40 μέσα στα επόμενα 5 χρόνια

Δύο νέα καταστήματα ανοίγει το brand JYSK στην Ελλάδα στις 31 Αυγούστου- Θέλει να ανοίξει 40 μέσα στα επόμενα 5 χρόνια

Δύο νέα καταστήματα στην Αθήνα ανοίγει την Πέμπτη 31 Αυγούστου η η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK, με βάση το πενταετές πλάνο που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα.

Τα δύο νέα καταστήματα θα ανοίξουν σε Ρέντη και Περιστέρι ανεβάζοντας στο 13 τον αριθμό του δικτύου της, ενώ τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 9 το πρωί, όπως σημειώνει το insider.gr.

Η JYSK συνεχίζει την υλοποίηση του πενταετούς πλάνου της για 40 καταστήματα στην Ελλάδα, όπως αυτό είχε ανακοινωθεί από τον ιδρυτή και ιδιοκτήτη της, Lars Larsen, στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα, τον Σεπτέμβριο του 2015. Η JYSK διαθέτει πάνω από 2400 καταστήματα σε 48 χώρες και η είσοδος και επέκτασή της στην χώρα μας γίνεται σε μια εποχή που πολλές πολυεθνικές εταιρείες ακολουθούν αντίθετο δρόμο αποχωρώντας ή περιορίζοντας τις δραστηριότητές τους στην Ελλάδα.

Η Jysk Group που είναι γνωστή στη βόρεια Ευρώπη ειδικά για τα έπιπλα κρεβατοκάμαρας, ανήκει στον 66χρονο επιχειρηματία Lars Larsen του οποίου ο όμιλος το 2014 έκλεισε με κύκλο εργασιών 3,1 δισ. ευρώ .

Ιδρύθηκε το 1979 στη Δανία και σήμερα απασχολεί 20.000 εργαζόμενους, ενώ μόνο το 2014 άνοιξε περισσότερα από 100 νέα καταστήματα διεθνώς.

Σήμερα, ο επικεφαλής του ομίλου Jysk Group είναι ο 435ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, μέλος της «χρυσής» λίστας Forbes με προσωπική περιουσία 4,1 δισ. δολ. Πριν την δημιουργία της αλυσίδας, ο κ. Larsen έζησε και μεγάλωσε σε ένα αγρόκτημα παραγωγής πατάτας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − five =