αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Δούλευα κάθε Σάββατο στα 20s μου»: Η παραδοχή ενός αυτοδημιούργητου εκατομμυριούχου

«Δούλευα κάθε Σάββατο στα 20s μου»: Η παραδοχή ενός αυτοδημιούργητου εκατομμυριούχου

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Το έχουμε ξανά πει, εδώ στο It’s Possible. Βλέποντας μόνο μια μικρή φράση του αυτοδημιούργητου εκατομμυριούχου, Gary Vaynerchuck, σε πρόσφατη συνέντευξη του, μπορείς να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα. Σχετικά με το πως τελικά έρχεται η επιτυχία.

«Δούλευα κάθε Σάββατο στα 20s μου. Μιλώ με 20χρονους επιχειρηματίες κάθε ημέρα. Συνήθως τους λέω: Αυτό το Σάββατο θα έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, από ότι είχα εγώ στα 20 μου κάθε Σάββατο», τονίζει ο ίδιος. Και συνεχίζει: «Άρα, πριν μου πεις το πως θα γίνεις μεγαλύτερος από εμένα, ξεκίνα να σκέφτεσαι τι ακριβώς κάνεις».

Impact Theory with Gary Vaynerchuk

Loved being on my man Tom Bilyeu's show !! Nothing but absolute ?? in this one !

Опубліковано Gary Vaynerchuk 6 червня 2017 р.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του γνωστού businessman, στο SoundCloud ΕΔΩ.

Ο 41χρονος Gary Vaynerchuk είναι εδώ και χρόνια επιχειρηματίας, επενδυτής και αρθρογράφος. Μάλιστα, συχνά κάνει ομιλίες, έτσι ώστε να μεταφέρει τις εμπειρίες του στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Ο ίδιος έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές εταιρίες. Στο ξεκίνημα του, το 1999 ανέλαβε το brand με λικέρ που είχε ο πατέρας του. Ακολουθώντας τολμηρή τακτική -χρησιμοποιώντας το email marketing και τις νέες τεχνολογίες- κατάφερε να πολλαπλασιάσει την αξία της εταιρίας και από το 1 εκατ. δολάρια να φτάσει στα 5 εκατ. δολάρια το 2005.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του VaynerMedia, ενός από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς ομίλους media στον κόσμο. Είναι επίσης συνιδρυτής του επενδυτικού fund VaynerRSE.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 − 5 =