αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Δεν κάνω ποτέ λάθη», δηλώνει ανοιχτά ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος που επενδύει σε νέες τεχνολογίες

«Δεν κάνω ποτέ λάθη», δηλώνει ανοιχτά ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος που επενδύει σε νέες τεχνολογίες

Χωρίς κανένα ίχνος… μετριοφροσύνης, ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος και επενδυτής, Naruatsu Baba, μιλά ξεκάθαρα κι αποκαλύπτει το δικό του μυστικό επιτυχία.

«Στα επαγγελματικά θέματα, δεν κάνω ποτέ λάθη» λέει ο 38χρονος σε συνέντευξη του στο Bloomberg. Με αυτόν τον απλό και ξεκάθαρο τρόπο. Ο ίδιος είναι ιδρυτής της εταιρίας Colopl Inc, η οποία αναπτύσσει mobile games. Σήμερα, η επιχείρηση έχει αξία 1,9 δισ. δολάρια, με τον Baba να κατέχει το 50% αυτής.

Ο ιδιαίτερα… ειλικρινής επιχειρηματίας, θεωρεί ότι η επιτυχία έρχεται κυρίως βασιζόμενη στην τύχη. Ωστόσο, σημειώνει ότι η αξιοποίηση των ευκαιριών είναι κάτι που αποκτιέται με την εμπειρία και ο ίδιος το έχει καταφέρει.

Εκτιμά ότι το μέλλον βρίσκεται στην εικονική πραγματικότητα. Δεν είναι τυχαίο, ότι έχει επενδύσει συνολικά 50 εκατ. δολάρια στην εν λόγω τεχνολογία, μέσω της εταιρίας Colopl VR Fund. Συγκεκριμένα, έχει «ρίξει» τα χρήματα σε 30 startups του είδους, αυτό το έτος.

Όπως λέει, το σημαντικό με το VR είναι ότι κάνει τους χρήστες να πιστεύουν ότι βρίσκονται σε ένα άλλο περιβάλλον. Σύντομα, με την εν λόγω τεχνολογία, θα είναι σχεδόν το ίδιο σαν να μιλάς με κάποιος πρόσωπο με πρόσωπο.

Σε ερώτηση σχετικά με τις πιθανότητες που έχει η Colopl Inc για να φτάσει στην επιτυχία, μέσω της εικονικής πραγματικότητας, ο νεαρός Ιάπωνας είναι ξεκάθαρος για ακόμα μια φορά: «Δεν είμαι αυτός που κάνει λάθη στη δουλειά. Αν δεν πίστευα ότι θα πετύχει, δεν θα επένδυα σε αυτό τόσο πολύ».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 4 =