αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔήλωσε και εσύ συμμετοχή στο Open Innovation Challenge

Δήλωσε και εσύ συμμετοχή στο Open Innovation Challenge

Ανήκετε στις επιχειρήσεις που ψάχνουν να βρουν λύση σε προβλήματα καινοτομίας; Η λύση μπορεί να είναι ένα κλικ μακριά. Μέσω του Open Innovation Challenge, έχετε τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με τους σωστούς εμπειρογνώμονες που θα σας παρέχουν την απαραίτητη καθοδήγηση έτσι ώστε να αναπτύξετε το project σας.

Μάλιστα, στις 10 πρώτες επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα δοθεί η δυνατότητα από την Aκαδημία Επιχειρηματικότητας, να έρθουν άμεσα και δωρεάν σε επαφή με τους καταλληλότερους εμπειρογνώμονες της Ευρώπης.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση: «Με στόχο να υποστηρίξουμε τις φιλόδοξες επιχειρήσεις που θέλουν να καινοτομήσουν, αλλά δεν έχουν τον χρόνο να βρουν τον κατάλληλο εμπειρογνώμονα που θα τους προσφέρει την καλύτερη δυνατή λύση για να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων τους, να μειώσουν το κόστος, αλλά και το χρόνο διάθεσης ενός καινοτόμου προϊόντος στην αγορά, η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ προσφέρει τη δυνατότητα στις 10 πρώτες επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή, να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα Ανοικτής Καινοτομίας του Ευρωπαϊκού προγράμματος OPENiSME και αναλαμβάνει να φέρει άμεσα και χωρίς κόστος σε επικοινωνία τις επιχειρήσεις με τους καταλληλότερους εμπειρογνώμονες της Ευρώπης για το πρόβλημα έρευνας και καινοτομίας που τους απασχολεί».

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Open Innovation Challenge ακολουθείστε το σύνδεσμο και περιγράψτε σε 2 γραμμές το πρόβλημα που θέλετε να επιλύσετε συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα. Η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων λήγει στις 30 Νοέμβριου 2016. Όλα τα στοιχεία τα οποία θα υποβληθούν από τις επιχειρήσεις θα τηρηθούν εμπιστευτικά.

Ο διαγωνισμός θα γίνει τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016, 17:00 – 20:00. Στην Ακαδημία Επιχειρηματικότητας, Τσίλλερ 61, 11144 Αθήνα. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Ανοικτή Καινοτομία στείλτε email: openisme@akep.eu.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 1 =