αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔέκα business δραστηριότητες που μπορείς να ξεκινήσεις από το σπίτι σου. Με κάτω από 90 ευρώ

Δέκα business δραστηριότητες που μπορείς να ξεκινήσεις από το σπίτι σου. Με κάτω από 90 ευρώ

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την τάση που εξαπλώνεται όλο και περισσότερο: Πολλοί είναι αυτοί πλέον που ξεκινούν ένα project από το σπίτι τους. Έτσι καταφέρνουν να βγάζουν χρήματα, είτε μπαίνοντας full time στο δημιούργημα τους, είτε έχοντας το ως παράλληλο project. Όπως έχουμε πει αρκετές φορές άλλωστε, κάπως έτσι ξεκίνησε και το It’s Possible, από το δωμάτιο ενός σπιτιού στην Καλλιθέα.

Αλλά κάπου εδώ έρχεται ένα ερώτημα που έχουν πολλοί: «Και τι μπορώ να ξεκινήσω από το σπίτι μου;». Η απάντηση είναι «πολλά». Οι νέες τεχνολογίες έχουν κάνει τα δεδομένα πιο εύκολα. Ωστόσο, στην παρακάτω λίστα θα δούμε κάτι πιο συγκεκριμένο. Είναι 10 business ιδέες που μπορούν να ξεκινήσουν από ένα σπίτι με μόνο εργαλείο το laptop σου, και χρειάζονται αρχικό μπάτζετ κάτω από 90 ευρώ (ή 100 δολάρια).

Μάλιστα, σε αρκετές από τις περιπτώσεις που θα δεις, χρειάζεται μηδαμινό αρχικό μπάτζετ. Αφού αρκεί απλά να κάνεις εγγραφή στις κατάλληλες πλατφόρμες. Υπάρχουν, για παράδειγμα, πλατφόρμες που σε πληρώνουν για να διαβάζεις βιβλία ή να συμμετέχεις σε έρευνες. Δες όλη την λίστα παρακάτω.

http://infographixdirectory.com/wp-content/uploads/2016/07/Ways-To-Make-Money-From-Home-That-Cost-Under-100-Dollars.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 17 =