αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Γκάφα» από το Πλαίσιο: Παρουσίαζαν smartphone με αρχική τιμή 499 ευρώ στην Black Friday, ενώ τώρα έχει… αρχική τιμή 229 ευρώ

«Γκάφα» από το Πλαίσιο: Παρουσίαζαν smartphone με αρχική τιμή 499 ευρώ στην Black Friday, ενώ τώρα έχει… αρχική τιμή 229 ευρώ

Κατά τη διάρκεια της Black Friday στην Ελλάδα, τόσο πέρυσι όσο και φέτος, παρουσιάστηκαν αρκετά κρούσματα κατά τα οποία τα καταστήματα «φούσκωναν» την αρχική τιμή ενός προϊόντος, έτσι ώστε να φαίνεται μεγαλύτερη η έκπτωση που προσέφεραν. Ένα τέτοιο περιστατικό, φαίνεται πως είχαμε και στο Πλαίσιο. Με τους αναγνώστες να πιάνουν… στα πράσα την γνωστή αλυσίδα, σε νέα προσφορά που έκανε τώρα, για ίδιο προϊόν.

Τι ακριβώς έγινε: Χτες (12/1), το Πλαίσιο έβγαλε σε Weekend Offer το κινητό Kodak Ektra. Στην εν λόγω προσφορά σημειώνεται ότι η αρχική τιμή του προϊόντος είναι στα 299 ευρώ, και με την έκπτωση μειώνεται στα 159 ευρώ. Όπως μπορείτε να δείτε και στην σελίδα της εταιρίας εδώ.

Σύμφωνα με screenshots που παραθέτουν όμως απλοί χρήστες, κάτω από την σχετική Facebook ανάρτηση, το ίδιο κινητό, κατά την Black Friday, παρουσιαζόταν σαν να έχει αρχική τιμή στα 499 ευρώ. Και μετά την έκπτωση η τιμή διαμορφωνόταν στα 159 ευρώ πάλι.

Προφανώς οι χρήστες υπονοούν ότι αυτό έγινε από το Πλαίσιο, έτσι ώστε να παρουσιαστεί μια… πιο εντυπωσιακή έκπτωση, κατά την Black Friday, τότε που πολλοί καταναλωτές βγήκαν για ψώνια. Για αυτό τότε, «φουσκώθηκε» η αρχική τιμή του κινητού. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και την τωρινή ανάρτηση του Πλαισίου, και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Από την άλλη μεριά, πιθανότατα η εταιρία θα υποστηρίξει ότι η αρχική τιμή του εν λόγω κινητού, έκανε «βουτιά» 200 ευρώ, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

Μια φωτογραφική μηχανή Kodak σε σχήμα… smartphone! Με 2 προηγμένες κάμερες, 10πύρηνο Helio X-20 & 3GB RAM, το Kodak Ektra είναι έτοιμο για κάθε πρόκληση. 👉http://bit.ly/2DmOVT1

Posted by ΠΛΑΙΣΙΟ – PLAISIO on Freitag, 12. Januar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − 3 =